1. Persoană suspectă de COROVANIRUS pe Aeroportul Cluj. Este vorba de o stewardesă a companiei poloneze LOT, care a sosit la Cluj pe o cursă de la Varșovia și care prezintă simptomele coronavirusului originar din Cghina. Toţi călătorii au fost blocaţi în avioan până la sosirea medicilor. (Ziua de Cluj)
2. Șoferul care a ucis o fată de 15 ani pe trecerea de pietoni, în Vâlcele, în 12 noiembrie 2016, a fost condamnat la închisoare cu suspendare. (Știri de Cluj)
3. Dezvoltatorul imobiliar Iulius, deţinut de omul de afaceri Iulian Dascălu, pune pe masă 23,5 mil. lei pentru ca, prin intermediul companiei Carbo Europe, să achiziţioneze pachetul de 31% din Carbochim, producător de abrazive industriale, într-o ofertă desfăşurată pe bursă şi care se va încheia pe 6 martie. (Ziua de Cluj)
4. Fabrica de încălțăminte Clujana, aflată în insolvență și salvată de la faliment în ultimul moment de către Consiliul Județean Cluj, vrea să cumpere o fabrică de papuci din Brașov și ea cu grave probleme financiare. Clujana vrea să achiziționeze pachetul majoritar de acțiuni, 66%, deținut de Platforma ROCA la producătorul de încălțăminte S-Karp din Brașov, cu doar 1 euro. (Ziar de Cluj)
5. Bugetul comunei Florești depășește 90 de milioane de lei. De asemenea, administrația a deschis o linie de credit de 44,3 milioane de lei pentru construcția drumului de legătură Sud. Ziua de Cluj prezintă lista investițiilor cuprinse în bugetul comunei pe 2020.
6. Poliția Locală îi caută pe cei responsabili de depozitările ilegale din Parcul Est. Activiştii de mediu au descoperit noi depozitări ilegale de deșeuri provenite din construcții în Parcul Est (zona străzii Bulandra, pârâul Becaș) şi cer autorităţilor să facă curățenie în zonă. (Monitorulcj)
7. Momentul în care a fost prins șoferul care a fugit de poliţişti prin tot Clujul şi a fost nevoie de focuri de armă pentru a fi prins și a avariat mai multe mașini a fost fillmat. (Ziua de Cluj)
8. Primăria Cluj nu renunță la amplasarea radarelor fixe și la extinderea sistemului de monitorizare video, după ce anul trecut a crescut numărul accidentelor rutiere. Principala cauză este viteza excesivă.„Pentru a diminua numărul accidentelor, am considerat că este necesar să achiziționăm radare fixe pe care să le amplasăm în zonele cu risc de accidente. Marea majoritate a acestor accidente se produc pe fondul vitezei”, spune șeful Poliției Locale Cluj, Marcel Bonțidean. Potrivit acestuia, în anul 2019, în municipiul Cluj-Napoca au fost 424 de accidente rutiere, soldate cu 491 de răniți ușor. (Monitorulcj)