CORONAVIRUS CLUJ | Doi studenți de la Muzică, puși sub observație după ce s-au întors din China – Cronica de luni

1. Doi studenţi ai Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca se află sub observaţie medicală după ce s-au întors acasă în urma unor turnee efectuate în China. (Ziua de Cluj)

2. Un bărbat de 39 de ani din comuna Mihai Viteazu, județul Cluj, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a fost depistat în trafic și nu a oprit la semnalele polițiștilor. A fost nevoie de câteva focuri de armă pentru oprirea șoferului. Acesta avea anulat dreptul de a conduce. (Ziar de Cluj)

3. Clujul se află în topul județelor în care se va câștiga cel mai bine în 2020. Potrivit prognozelor, cele mai mari medii salariale vor fi înregistrate anul acesta în București, unde salariul mediu net va urca la 4.533 de lei, în Cluj – 3.887 lei și în Timișoara – 3.742 lei. (Ziua de Cluj)

4. Bărbatul care a fugit cu BMW de poliție după un filtru pe Nicolae Titulescu, în cartierul Gheorgheni, este un infractor periculos din Apahida. Lingurar Marcu, are 29 de ani, iar duminică în jurul orei 16.00, a spart cu BMW un baraj al Poliției, în Gheorgheni, s-a tras după el cu arma, iar apoi a căzut într-un șanț în Sopor. Lingurar are în cazier multe infracțiuni de furt, tâlhărie și la regimul rutier. (Știri de Cluj)

5. Un investitor care achiziționa, în 2015, un apartament nou de două camere, în Cluj-Napoca, îl putea vinde acum cu cel puțin 30.000 de euro mai mult, echivalentul unei garsoniere în Florești. (Ziua de Cluj)

6. Un paramedic al ISU Maramureș, aflat în timpul liber, a acordat primul ajutor celor trei persoane rănite în accidentul de sâmbătă dimineața, între localitățile clujene Coplean și Câțcău. (Monitorulcj)

7. Polițiștii au avut o duminică foarte aglomerată, în ultima zi a minivacanței de Mica Unire. În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la peste 2.600 de solicitări și au constatat 721 de infracțiuni. (Ziua de Cluj)

8. Un doctorand și un geograf din Cluj vor studia efectele încălzirii globale într-o expediție pe Amazon. (Ziar de Cluj)

POZA ZILEI: Piața Cipariu, înainte de construcția blocurilor

 

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole