Drama lui Ioniță: Cum a ajuns fotbalistul de un milion de euro al CFR-ului să se antreneze prin parcuri – Cronica de Sport

1. Handbalistele de la Universitatea Cluj și-au aflat adversara din optimile de finală ale Cupei României. Elevele lui Alin Bondar vor da piept cu Știința Bacău, echipă din eșalonul secund. În caz de egalitate după 60 de minute, câștigătoarea va fi decisă în urma aruncărilor de la 7m. (Sportul Clujean)

2. În urmă cu doi ani, CFR Cluj plătea Astrei Giurgiu, în schimbul său, un milion de euro. Acum a ajuns să se antreneze singur prin parcurile din București. E povestea lui Alex Ioniță care, la doar 23 de ani, riscă să-și compromită cariera definitiv. În turul campionatului, fotbalistul a evoluat sub formă de împrumut la CSU Craiova, echipă care a renunțat la serviciile sale. Singura ofertă concretă venită pe numele său e din partea Rapidului, însă CFR evită să-l împrumute la o echipă din liga secundă. (Gazeta Sporturilor)

3. Patru dintre cei mai talentați tineri jucători ai echipei Universității Cluj, Răzvan Pașcalău, Raul Rațiu, Rareș Scocîlcă și Traian Oargă, au fost convocați în vederea dublei” amicale pe care reprezentativa Under 16 a României o va disputa în Cipru, în compania selecționatei similare a țării gazdă. Partidele sunt programate marți, 11 februarie respectiv joi, 13 februarie, de la ora 14:30. (fcuniversitateacluj.ro)

foto: gsp.ro

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole