Viitorul sponsor al CFR-ului investește într-o fabrică de drone în județul Cluj – Cronica de Sport

“U”-Banca Transilvania a pierdut din nou pe terenul celor de la CSM Oradea, de data aceasta în grupele FIBA Europe Cup. Clujenii au fost învinși la cinci puncte, 75-80, aceeași diferență cu care câștigaseră în tur, dar păstrează șanse reale de calificare în sferturile de finală ale competiției, acolo unde ajung primele două clasate din grupă. Pentru “U”-BT urmează două partide acasă, cu Tsmoki-Minsk (Belarus) și Ironi Ziona (Israel) care câștigate îi aduce formației lui Mihai Silvășan biletele pentru faza următoare. (u-bt.ro)

2. CEO-ul companiei EVA, Olivier Le Lann, a dezvăluit în ProSport motivele pentru care a ales să investească la CFR Cluj o sumă de 27 de milioane de euro în trei ani, cel mai mare contract de sponsorizare din istoria fotbalului românesc. Le Lann a dezvăluit că societatea pe care o reprezintă va deschide o fabrică de drone la Cluj, la care vor fi angajați peste 200 de oameni, urmând să revoluționeze transportul medical din România. Construcția fabricii ar putea începe în acest an. (ProSport)

3. Adrian Falub, managerul Universității Cluj, susține, într-un comunicat postat pe site-ul oficial al echipei clujene, că speculațiile legate de trucarea la pariuri a amicalului cu Arieșul Turda, pierdut de echipa sub 19 ani cu scorul de 2-7, sunt demne de dispreț. “Câtă vreme voi fi manager sportiv aici, va garantez ca Universitatea Cluj va fi implicată doar în două pariuri: cel al promovării în sezonul viitor și cel al formării de jucători în propria Academie. Orice alte speculații sunt, pentru mine, demne de dispreț. Și asa ar trebui sa fie pentru toți, în lipsa unor informații banale, culmea, accesibile oricui”, a spus Falub. (Știri de Cluj)

4. După un eșec și un egal, CFR Cluj a reușit prima victorie în stagiul de pregătire de la Oliva Nova (Spania). “Feroviarii” s-au impus cu scorul de 2-1 în fața lui Dundalk, campioana Irlandei, după reușitele lui Țucudean și Petrila. În repriza secundă a partidei a debutat pentru CFR și noul-venit, Alexandru Chipciu, folosit de antrenorul Dan Petrescu pe postul de fundaș dreapta. (Ziua de Cluj)

foto: cnn.com

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole