România, părăsită de cele mai bune jucătoare pentru duelul cu Rusia, de la Cluj. Cine va fi numărul 1?

1. Echipa Under 19 a Universității Cluj a pierdut amicalul disputat miercuri, în Parcul Sportiv “Iuliu Hațieganu” împotriva echipei din Liga a III-a, Arieșul Turda, cu 2-7, iar meciul a fost încadrat deja drept “suspect” la casele de pariuri. Mai exact, la scorul de 1-0 pentru clujeni, au început să se mizeze sume exorbitante pe o eventuală victorie a Arieșului, în condițiile în care unele case ofereau și de 12 ori suma pariată. (Gazeta Sporturilor)

2. CFR Cluj își continuă “curățenia” de iarnă din lot. După ce i-a împrumutat, pe rând, pe Răzvan Horj, Alex Pașcanu și Sebastian Mailat, iar Andrei Peteleu, Cosmin Vâtcă și Andrei Mureșan au reziliat contractele, formația clujeană intenționează să-l transdere și pe Yacouba Sylla. Mijlocașul originar din Mali a fost deja propus la Panetolikos, echipă din prima ligă din Grecia. (Ziua de Cluj)

3. Este oficial. Halterofilul clujean, Răzvan Martin, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Londra, din urmă cu opt ani, a pierdut medalia cucerită din cauza dopajului. Federația Internațională de Haltere (IWF) a anunțat, la începutul acestei săptămâni, că toți cei patru sportivi români care au concurat în întrecerile de haltere au fost dopați, pierzând astfel toate distincțiile. Pe lângă Martin, în aceeași situație se mai află Gabriel Sîncrăian, Roxana Cocoș și Florin Croitoru. (Transilvania Reporter)

4. CFR Cluj a bifat al doilea amical din stagiul de pregătire din Spania, însă fără să cunoască victoria. După 1-2 cu Hostein Kiel, “feroviarii” s-au împiedicat de o altă divizionară secundă din Germania, Wehen Wiesbaden, 1-1. Golul echipei lui Dan Petrescu a fost înscris de căpitanul Mario Camora, iar nemții au egalat în urma unei greșeli de apărare. (Ziua de Cluj)

5. Cele mai importante jucătoare ale României vor absenta de la duelul cu Rusia, din FED Cup, programat pe 7 și 8 februarie la Cluj, în BT Arena. Simona Halep a fost prima care și-a anunțat absența, spunând că vrea să se concentreze pe Jocurile Olimpice, Sorana Cârstea i-a urmat, anunțându-și retragerea definitivă din echipa națională, iar ultima veste proastă a venit de la Irina Begu. Cea mai bună jucătoare la “dublu” din lotul României a anunțat și ea că vrea să se concentreze în 2020 pe calificarea la Jocurile Olimpice. Cum nici Monica Niculescu și nici Mihaela Buzărnescu nu vor participa, principala rachetă a României în fața Rusiei, echipă cu 10 jucătoare de top 100 (!), va fi Patricia Țig, locul 108 WTA. Cel mai ieftin bilet la confruntarea de la Cluj este 75 de lei. (Monitorul de Cluj)

foto

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole