Etnobotanicele fac prăpăd la Cluj! “Copii ridicați cu salvarea din buda unui mall”

Declarații șocante ale judecătorului Cristi Danileț în legătură cu consumul de etnobotanice la Cluj.

“Cam aici se ajunge când nu se incrimineaza deținerea de etnobotanice și nu sunt pedepse adevărate pentru cei care vând astfel de rahaturi: copii ridicați cu salvarea din buda unui mall”, a scris judecătorul pe pagina sa de Facebook

“Vă dau exemplu din practica noastră judiciară: inculpatul a făcut rost de mătragună, a amestecat cu Clin de geamuri, otravă pentru șoareci și esență de tei, a mărunțit și apoi a vândut în pliculețe dotate cu ziplock contra sumei de 25 lei per bucată. Consumatorii au fumat această substanță, ceea ce le-a generat stări de rău, halucinații și chiar înțepenirea mușchilor (efectul “zombi”) pentru 20 de minute”, a afirmat Danileț.

Magistratul declară că dependența se produce imediat, chiar de la prima țigară”: “Într-o situație consumatorul era la volan, în mașină cu patru persoane și au ajuns în zid ca urmare a înțepenirii mușchilor”, a dezvăluit acesta.

Judecătorul susține că la Cluj sunt cel puțin 8 cazuri în fiecare zi în care când consumatorul de etnobotanice ajunge la spital, “unde tratamentul este: spălături stomacale și rugăciuni către Divinitate”.

“Consumul a coborât deja la copiii cu vârsta de 10 ani”, a anunțat Danileț.

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole