Clujul riscă să piardă o medalie olimpică din cauza dopajului – Cronica de Sport

C

1. Universitatea Cluj va disputa mâine, de la ora locală 11:00 (o oră mai târziu în România), primul amical al anului. Clujenii vor juca în compania echipei maghiare Debrecen, partida urmând să se dispute chiar pe stadionul Nagyerdei, unul dintre cele mai moderne din țara vecină. Pentru clujeni sunt așteptați să debuteze toți jucători nou veniți în această iarnă, în frunte cu Andrei Mureșan și Sebastian Mailat. (Cronica de Cluj)

2. Alex Pașcanu pleacă de la CFR și va juca sub formă de împrumut la ultima clasată a Ligii 1, FC Voluntari. Căpitanul naționalei de tineret a României nu s-a adaptat în Gruia, acolo unde a jucat doar patru meciuri în acest sezon și a fost criticat de antrenorul Dan Petrescu. (ProSport)

3. Denis Ciobotariu (21 de ani) a ajuns în cantonamentul CFR-ului, după transferul de la Dinamo București și a anunțat că, deja, se gândește la un transfer în străinătate. „De ce să stau 4 ani la CFR? De ce să nu prind mai rapid un transfer în străinătate și să fie și de o parte și de alta?”, a spus jucătorul. (Monitorul de Cluj)

4. Medalia de bronz cucerită de halterofilul clujean, Răzvan Martin, la Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012, riscă să fie retrasă din palmaresul României. Sportivul a fost depistat dopat cu stanozolol la Campionatele Europene de la Tirana din 2013 și a pierdut alte două medalii, un aur și un bronz. (Transilvania Reporter)

foto: realitatea.net

Despre autor

Adaugă comentariu

We are social

Ultimele articole