Campionat European pe Cluj Arena? Cât costă organizarea și când va avea loc – Cronica de Sport

C

1. Transferul lui Alexandru Chipciu la CFR Cluj a intrat pe ultima sută de metri, jucătorul urmând a fi prezentat în zilele următoare. Mijlocașul în vârstă de 30 de ani va deveni, odată cu venirea în Gruia, cel mai bine plătit jucător din campionatul intern, urmând să încaseze lunar, doar din salariu, 30.000 de euro. Suma va fi completată cu diferite bonusuri de performanță, astfel că fostul jucător al FCSB dă o veritabilă lovitură financiară prin venirea la CFR. (Ziua de Cluj)

2. „U”-Banca Transilvania a pierdut la limită derby-ul Transilvaniei, din deplasare, cu CSU Sibiu, contând pentru returul Cupei României, 77-78, însă s-a calificat în final-four-ul competiției, grație victoriei categorice obținute în tur, 83-64. Darko Planinic a fost cel mai bun marcator al clujenilor, cu 14 reușite. (u-bt.ro)

3. Campionatele Europene de atletism rezervate juniorilor s-ar putea desfășura la Cluj-Napoca, în 2023. Federația Română de Atletism și-a depus candidatura pentru organizarea competiției și concurează cu Spania și Italia. Costurile de organizare s-ar ridica la aproximativ un milion de euro. (Ziua de Cluj)

4. CFR Cluj va juca mâine primul amical din cantonamentul din Spania. Gruparea clujeană va da piept cu gruparea germană de divizie secundă, Holstein Kiel, de la ora 15:00. Apoi, elevii lui Dan Petrescu vor întâlni, în ordine, Ferencvaros Budapesta (20 ianuarie), Dudalk FC (Irlanda, Liga I, 22 ianuarie) și Emelec (Ecuador, Liga I, 25 ianuarie). Revenirea la Cluj e programată pentru 25 ianuarie. (Monitorul de Cluj)

5. Denis Ciobotariu este aproape să semneze cu CFR Cluj. Unul dintre cei mai importanți jucători  Under 21 ai lui Dinamo se află în negocieri avansate cu gruparea din Gruia, care oferă 500.000 de euro în schimbul său. Mutarea s-ar putea realiza chiar azi. (ProSport)

foto: ziuadecj.ro

 

Despre autor

Cronica de Cluj

Adaugă comentariu

We are social

Ultimele articole