CFR dă lovitura pe piața transferurilor. Alex Chipciu vine în Gruia – Cronica de Sport

1. Universitatea Cluj a anunțat, azi, o nouă mutare pe filiera CFR Cluj. Mijlocașul ofensiv, Sebastian Mailat, fost internațional U21 și unul dintre cei mai talentați jucători ai generației sale, a fost transferat din Gruia, pe Cluj Arena. Mailat, dublu câștigător al campionatului, a evoluat ultima dată sub formă de împrumut la Gaz Metan Mediaș. (Ziua de Cluj)

2. Meciul amical dintre Debrecen și Universitatea Cluj, programat să se dispute sâmbătă, la ora locală 11:00 (o oră mai târziu în România), va avea loc pe stadionul “Nagyerdei”, proaspăt reconstruit și unul dintre cele mai moderne din țara vecină. Partida din Ungaria va fi prima amicală din această iarnă pentru “U”. (fcuniversitateacluj.ro)

3. Indizerabil la Anderlecht Bruxelles, acolo unde nu a prins nici un minut în acest sezon, Alexandru Chipciu și-a dat acordul să revină în fotbalul românesc, însă nu la FCSB, clubul la care s-a consacrat, ci la rivala CFR Cluj. Chipciu va deveni unul dintre cei mai bine plătiți jucători din campionatul intern, fotbalistul urmând să încaseze, cu tot cu bonusuri, peste 500.000 de euro pe sezon. Jucătorul în vârstă de 30 de ani se va alătura mâine lotului condus de Dan Petrescu. (Monitorul de Cluj)

4. Electric Visionary Aircrafts sau, mai pe scurt, EVA, este compania care va deveni sponsorul CFR Cluj și nu Tesla, așa cum s-a vehiculat inițial. EVA, societate care are Tesla printre acționari, este una dintre producătoarele de drone de mari dimensiuni și elicopetere fără pilot, iar venirea la CFR Cluj, confirmată de CEO-ul Olivier Le Lann, este în directă legătură cu deschiderea unei fabrici în județul Cluj. (Gazeta Sporturilor)

5. Calificare cu emoții pentru handbalistele de la “U” Cluj în optimile de finală ale Cupei României. Clujencele au reușit să se impună, greu, în deplasare, scor 32-29, în partida cu Neptun Constanța. (Sportul Clujean)

foto: gsp.ro

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole