Tesla “parchează” în curtea CFR Cluj. Colosul american investește 20 de milioane de euro – Cronica de Sport

1. Echipa de volei feminin a CS Universitatea revine în fața propriilor suporteri. “U” NTT Data va juca mâine, în Sala Sporturilor “Horia Demian” cu CSM Târgoviște, într-o partidă programată de la ora 15.00. (Ziua de Cluj)

2. Biletele pentru meciul dintre CFR Cluj și FC Sevilla, din 16-imile Europa League, s-au pus deja în vânzare. Prețul unui tichet variază între 50 de lei la peluză și 300 de lei la zona VIP A. Partida se va juca joi, 20 februarie. (Sportul Clujean)

3. Ziua de Cluj a făcut o radiografie a celor cinci jucători care au semnat cu Universitatea Cluj la începutul acestui an, aproape toți fiind fotbaliști cu meciuri în Liga I sau cu trofee câștigate de-a lungul carierei, cazul lui Andrei Mureșan, câștigător al Cupei Moldovei, respectiv a Cupei Azerbaidjanului. Cătălin Ștefănescu a strâns aproape 100 de partide în Liga I pentru Poli Iași sau FC Voluntari, Bogdan Barbu a fost piesă de bază în echipa Academicii Clinceni în sezonul trecut, când a promovat în Liga I, în timp ce Robert Neciu este un jucător de mare perspectivă, crescut de Viitorul Constanța, și cu 13 jocuri în acest sezon de primă divizie, pentru Chindia Târgoviște. Cel mai tânăr dintre ei, Dragoș Penescu, vine de la FC Botoșani, unde a jucat mai mult în Liga a III-a, pentru echipa secundă.

4. CFR Cluj este aproape să parafeze cel mai important contract de sponsorizare din ultimele trei decenii în fotbalul românesc! Gruparea din Gruia se află în discuții avansate cu una dintre companiile care compun gigantul american TESLA, fondat de Elon Musk, considerat unul dintre vizionarii secolului XXI. Conform Transilvania Reporter, americanii vor investi în sponsorizare o sumă ce se învârte în jurul a 20 de milioane de euro pentru următorii trei ani și au fost în tratative și cu rivala din Cluj, Universitatea. (Transilvania Reporter)

5. Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a dat câștig de cauză CFR-ului în disputa cu Federația Română de Fotbal, suspendând interdicția la transferuri dictată de Comisia de Disciplină a forului autohton. Practic, până la judecarea apelului, echipa lui Dan Petrescu are dreptul să transfere jucătorii pe care și-i dorește. (Actual de Cluj)

foto Business Insider

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole