Universitatea Cluj s-a reunit cu patru jucători noi. Ce antrenor vine în vară – Cronica de Sport

La doar câteva zile după o super-victorie obținută în Israel, în grupele principale ale FIBA Europe Cup, “U”-Banca Transilvania s-a împiedicat surprinzător, pe teren propriu, de SCM Craiova, în Liga Națională. Partida din etapa a 13-a s-a terminat cu victoria oltenilor, scor 94-88, într-un meci în care Donatas Tarolis și-a trecut în cont 27 de puncte. Clujenii rămân pe primul loc, dar la egalitate de puncte (24) cu CSM Oradea. (u-bt.ro)

2. Bogdan Barbu, Cătălin Ștefănescu, Robert Neciu și Andrei Mureșan sunt cele patru noutăți prezente la reunirea lotului Universității Cluj, de luni. Primii noi evoluează ca mijlocași, Neciu este fundaș stânga, în timp ce Andrei Mureșan, revenit la clubul la care s-a lansat în fotbalul de performanță, joacă atât ca și fundaș central, cât și în zona liniei de mijloc. (fcuniversitateacluj.ro)

3. O nouă etapă și o nouă înfrângere pentru handbalistele de la “U” Cluj în prima ligă. De data aceasta, clujencele au capotat pe teren propriu, 24-28 în fața celor de la HC Zalău. Echipa antrenată de Gheorghe Tadici a dominat autoritar partida, iar rezultatul final i-a dus pe puținii fani din Sala Sporturilor “Horia Demian” la capătul răbdării. Aceștia au scandat în mai multe rânduri împotriva antrenorului Alin BOndar și a directorului sportiv, Mircea Cucuian, cărora le-au cerut demisia. (Sportul Clujean)

4. Marius Măldărășanu are șanse mari să fie antrenorul Universității Cluj începând cu această vară, susține actualdecluj.ro citând surse din interiorul clubului. Măldărășanu, fost jucător emblematic al Rapidului, antrenează în acest moment pe Metologlobus București, cu care a terminat anul 2019 pe locul 7. (Actual de Cluj)

5. CFR Cluj va anunța semnarea unui contract de sponsorizare record pentru fotbalul românesc. Formația din Gruia, calificată în primăvara europeană și lider în LIga I, urmează să primeasă un total de 16 milioane de euro în următorii doi ani de la o companie importantă din Europa, detaliile urmând să fie dezvăluite la finalul lunii, anunță Gazeta Sporturilor.

foto: facebook.com/fcUCluj

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole