Victorie mare pentru “U” – BT în FIBA Europe Cup! – Cronica de Sport

1.”U”-Banca Transilvania a făcut un pas mare pentru calificarea în sferturile de finală ale FIBA Europe Cup. Clujenii au învins în deplasare formația israeliană Ironi Ness Ziona, scor 84-81, după un meci extrem de tensionat și strâns. Darko Planinic a fost cel mai bun om al clujenilor, cu 23 de puncte marcate și un indice de 25 la capitolul eficiență. Formația lui Mihai Silvășan a adunat cinci puncte în cele trei meciuri disputate (două victorie și o înfrângere) și se află pe locul secund în grupă. Primele două clasate avansează în sferturi. (Cronica de Cluj)

2. Formația de handbal feminin a CS Universitatea Cluj își continuă drumul spre liga secundă. În ultima etapă din Liga Florilor, eșalonul de elită, echipa clujeană a pierdut fără drept de apel pe terenul Gloriei Bistrița, scor 27-35. Altădată o partidă încinsă, confruntarea disputată miercuri a fost la discrecția trupei antrenate de Horațiu Pașca. Trupa clujeană se află pe locul 13 în clasament, penultimul, cu doar 3 puncte. (bistriteanul.ro)

3. Cătălin Golofca ar putea părăsi pe CFR Cluj în această iarnă pentru a face cale întoarsă la FC Botoșani, singura echipă la care a reușit să dea randament. Adus în Gruia la cererea lui Dan Petrescu, Golofca a evoluat puțin și a dezamăgit. “El a jucat deja pentru două echipe în acest an competiţional, iar dacă CFR nu se va mai baza pe serviciile lui, vă daţi seama că îi vom întinde o mână de ajutor, pentru că practic copilul nu are unde să se ducă să joace în acest an”, a declarat Marius Croitoru, antrenorul celor de la FC Botoșani. (Ziua de Cluj)

4. Dan Petrescu sună adunarea în Gruia! CFR Cluj se va reuni, azi, şi va susţine primul antrenament în vederea reluării campionatului. Clujenii vor efectua în această iarnă, în perioada 11-25 ianuarie, un stagiu de pregătire în Spania, la Oliva Nova, cantonament în care va disputa cinci meciuri amicale. (Telekom Sport)

foto u-bt.ro

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole