Sabău, interviu fără menajamente: “La “U” Cluj e frumos gardul și înăuntru e leopardul!” – Cronica de Sport

1. George Florescu și Dorin Goga, cei mai “grei” jucători din lotul Universității când vine vorba de CV, vor continua pe Cluj Arena cel puțin până la finalul acestui sezon. Cei doi fotbaliști ar fi fost pe picior de plecare la finalul anului trecut, însă lucrurile s-ar fi reglat între-timp, anunță Gazeta Sporturilor. (gsp.ro)

2.  “U”-Banca Transilvania joacă azi pe terenul israelienilor de la Ironi Ness Ziona, în etapa a treia a grupelor principale din FIBA Europe Cup. În celelalte două partide, baschetbaliștii antrenați de Mihai Silvășan și coordonați de Dusko Vujosevic au obținut o victorie și au pierdut pe terenul bielorușilor de la Minsk. Partida din Israel este programată să înceapă la ora 20:00. (u-bt.ro)

3. Fotbaliștii de la Universitatea se pregătesc să revină la antrenamente. Antrenorul Adrian Falub a programat reunirea lotului pentru luni, 13 ianuarie, în Parcul Sportiv “Iuliu Hațieganu”, atunci când se va desfășura și primul antrenament. Clujenii vor disputa un meci amical interesant pe 18 ianuarie, în deplasare, cu Debrecen, urmând ca pe 27 ianuarie să plece în Cipru, pentru un stagiu de pregătire de 10 zile. (fcuniversitateacluj.ro)

4. Fanii voleiului clujean vor avea parte, sâmbătă, de un cuplaj ca pe vremuri, în Sala Sporturilor “Horia Demian”. Astfel, de la ora 14:00 are loc confruntarea dintre „U” NTT Data Cluj și CS Știința Bacău, contând pentru Divizia A1 la feminin, în timp ce băieții  evolua de la 16.30, contra celor de la Dinamo București. (Sportul Clujean)

5. Fostul manager general al Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a acordat un interviu extrem de amplu reporterilor Gazetei Sporturilor în care a vorbit despre religia sa, începuturile carierei, echipa națională și ultima sa aventură la Universitatea Cluj. Sabău a spus că ratarea promovării din vara trecută a fost cauzată de lupta pentru putere din cadrul clubului și că el a fost scos “țap ispășitor” pentru eșec, deși vina ar fi fost împărțită. (Gazeta Sporturilor)

foto gsp.ro

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole