“U” merge în cantonament în Cipru. Ce jucători urmărește Falub – Cronica de Sport

1. La revenirea în țară după vacanța de Sărbători, antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, a dezvăluit că și-a conturat deja lista de achiziții pentru această perioadă, în ciuda interdicției la transferuri primită de la Federația Română de Fotbal (FRF). Petrescu speră ca sancțiunea să fie ridicată în urma unui apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (Elveția). “Avem nevoie şi de jucători noi, noi avem deja stabilită lista, dar nu avem cum să-i luăm. Am înţeles că până pe 15 ianuarie maximum vom afla un răspuns de la TAS”, a spus Petrescu. (Ziua de Cluj)

2. Echipa de handbal feminin a Universității Cluj va începe anul cu o deplasare pe terenul formației Gloria Bistrița, într-o partidă programată pentru mâine, de la ora 18:00. Gloria ocupă locul 5 în campionat, cu 21 de puncte, în timp ce elevele lui Alin Bondar se află pe locul 13. (Sportul Clujean)

3. Universitatea Cluj își va relua antrenamentele luni, 13 ianuarie, urmând să se pregătească pe plan local până pe 27 ianuarie atunci când “studenții” vor avea parte de un cantonament în Cipru. Antrenorul Adrian Falub spune că, până atunci, sunt șanse să apară noutăți la echipă. “Aș vrea patru sau cinci fotbaliști care să vină cu ceva în plus, acum vom vedea dacă îi putem și aduce. Deocamdată nu am transferat pe nimeni”, a spus Falub. (Actual de Cluj)

4. Echipa națională de baschet a României va disputa primul meci din preliminariile Campionatului European din 2021 la Cluj, tocmai împotriva campioanei mondiale, Spania, iar biletele tocmai s-au pus în vânzare. Prețul unui tichet variază între 10 și 25 de lei și pot fi achiziționate de pe bilete.ro. Din grupa României mai fac parte Israel și Polonia. (Ziua de Cluj)

foto fcuniversitateacluj.ro

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole