Păstrarea lui Dan Petrescu pe bancă, lovitura începutului de 2020 la CFR Cluj – Cronica de Sport

1. “U”-Banca Transilvania a câștigat, sâmbătă, la mare luptă partida din deplasare cu BC Timișoara, scor 92-89, după un final incendiar, deci mai ales datorită preciziei lui Patrick Richard, indiscutabil cel mai bun om al partidei. Americanul a încheiat jocul din Banat în “double-double”, cu 23 de puncte și 11 recuperări, în timp ce Donatas Tarolis și-a trecut în cont 25 de puncte. (u-bt.ro)

2. CFR Cluj speră să scape de interdicția la transferuri primită și să-și întărească lotul pentru partea a doua a campionatului. Principala țintă a grupării clujene este Denis Ciobotariu, jucătorul în vârstă de 21 de ani al lui Dinamo, care ar putea ajunge în Gruia sub formă de împrumut, la schimb cu Mihai Butean. (ProSport)

3. Dan Petrescu va rămâne pe banca CFR-ului până în 2022, a anunțat, oficial, campioana în primele zile ale anului. Tehnicianul a pus, astfel, capăt speculațiilor care-l dădeau ca și plecat în Rusia, la Soci, și va încerca să obțină un nou titlu în alb-vișiniu, dar și să producă marea surpriză în 16-imile Europa League, împotriva FC Sevilla. Noul contract al lui Petrescu are stipulată și o clauză financiară solidă care i-ar aduce dezlegarea în cazul în care va fi achitată de o terță parte. (CJ Sport)

4. Fostul căpitan al Universității Cluj, Lorant Kovacs, revine în fotbalul românesc, după trei sezoane și jumătate petrecute în prima ligă din Ungaria, la Haladas și Ujpest. Kovacs, acum în vârstă de 26 de ani, va evolua începând cu acest an pentru Sepsi Sfântu Gheorghe. (Monitorul de Cluj)

5. Fotbalistul Universității Cluj, Artur Crăciun, a fost convocat la selecționata Republicii Moldova, pentru meciul amical contra Suediei, programat pe 9 ianuarie, în Qatar, la Doha. Crăciun este la cea de-a treia selecție pentru echipa statului vecin, după cele bifate contra Franței, respectiv Islandei. (Ziua de Cluj)

foto: gsp.ro

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole