Revelion Cluj 2020. Programul din Piaţa Unirii – Cronica de luni

1. Primăria îi invită pe clujeni și pe toți cei care vizitează Clujul în această perioadă la Revelion 2020 în Piața Unirii. (Ştiri de Cluj)

2. Primarul Emil Boc s-a supărat pe autorităţile de la Bucureşti pentru blocajul proiectului de metrou din Cluj: “Din nefericire, statul nu respectă termenele!” (Ziua de Cluj)

3. Conform datelor centralizate de Institutul Național de Statistică, Clujul ocupă locul I pe țară la capitolul „cele mai multe locuințe terminate” în primele 9 luni ale anului 2019. Astfel, în judeţul Cluj au fost finalizate 5.730 de locuinţe, în Bucureşti 5.282, în Ilfov 4.266, în Timiş 3.708, în Braşov 3.286, în Constanţa 3.001, în Iaşi 2.225, în Sibiu 2.145, în Bihor 1.699. (Ziar de Cluj)

4. Drogat la volan. Polițiștii clujeni au intervenit la un accident rutier cu pagube materiale şi au descoperit că unul dintre şoferii implicați se afla sub influența substanțelor interzise. Bărbatul este din Floreşti. (Ziua de Cluj)

5. Peste 1700 de kilograme de artificii şi petarde, în valoare de aproximativ 52.000 de lei, au fost au confiscate de polițiștii clujeni de la începutul lunii decembrie până în prezent. (Ziua de Cluj)

6. Emil Boc vrea să extindă benzile dedicate transportului în comun: “Din februarie vom avea şi alte rute”. (Monitorulcj)

7. Aeroportul Henri Coandă, Gara de Nord din Bucureşti şi Iulius Mall din Cluj-Napoca sunt cele mai populare destinaţii solicitate de clienţi în acest an, potrivit datelor transmise, luni, de platforma de transport Bolt. (Ziua de Cluj)

8. Jandarmerii clujeni au trimis o serie de recomandări pentru turiști aflați în zonele montane din Cluj unde se schiază. Jandarmii montani veghează pârtiile din Mărișel și Băișoara. (Clujust)

POZA ZILEI: Imagini de basm în Apuseni

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole