Lista lui Boc. Pe ce cheltuie Primăria Cluj banii în 2020 – Cronica de vineri

1. Lista lui Boc. Primarul a explicat pe ce vor merge banii de investiții din bugetul pe 2020, în Cluj-Napoca: parkinguri, locuințe sociale, centura metropolitană.  (Ziua de Cluj)

2. Mamă din Cluj, acuzată că și-a lăsat concubinul să-i violeze fata de 15 ani. Bărbatul a fost reţinut de poliţiştii din Dej. (Ziua de Cluj)

3. Președintele Senatului Universității Babeș-Bolyai, părintele profesor Ioan Chirilă, a lansat proiectul unei universități interdisciplinare. “Sunt susținătorul unei idei care ar trebui să se concretizeze în anumite condiții într-o nouă infrastructură, undeva la marginea Clujului, într-o nouă universitate interdisciplinară, ceva în genul Universității Paris 11, o universitate în care ar fi subiecte foarte actuale cum ar fi încălzirea globală, energie verde, societate sustenabilă durabilă și toate celelalte, public sau societal security, a spui Ioan Chirilă. (CityNews)

4. Zborul Cluj-Luton, întârziat o zi întreagă din cauza ceţii. Pasagerii acuză că nu au primit mâncare sau apă: „O bătaie de joc!” (Ziua de Cluj)

5. Un polițist a provocat un accident pe strada Jupiter, din Cluj-Napoca, fiind acuzat de un alt șofer că circula cu 100 km/h. (Știri de Cluj)

6. Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că îl va schimba pe clujeanul George Maior din funcţia de ambasador al României în SUA. Şeful statului a precizat că va începe o analiză la începutul lui 2020 în acest sens. Maior este ambasadorul României în Statele Unite din iunie 2015 şi a fost şef al SRI în perioada 2006-2015. (Ziua de Cluj)

7. Consilierii locali au aprobat solicitarea Rosal și Brantner de majorare a tarifelor pentru curățenia stradală din oraș. (Ziar de Cluj)

8. Compania de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca a anunţat programul de transport pentru perioada 24 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020. (Monitorulcj)

9. Iulius Mall Cluj va fi deschis în a doua zi de Crăciun și pe 1 ianuarie 2020. (Ziua de Cluj)

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole