Mega-complex sportiv la Cluj. Primăria preia și Sala Sporturilor – Cronica de joi

1. Primăria Cluj-Napoca preia Sala Sporturilor ”Horia Demian” de la Statul român. Proiectul se află pe ordinea de zi a Consiliului Local de astăzi. În proiect se arată că motivul este asigurarea unui management unitar al infrastructurii sportive la nivelul municipiului (împreună cu Sala Polivalentă BTArena – n.n.). Acum, Sala Sporturilor se află în proprietatea statului român, fiind administrată de Direcția Județeană pentru Tineret şi Sport Cluj. (Ziua de Cluj)

2. Trei blocuri de locuințe, o clădire de birouri și un magazin Lidl vor fi construite pe strada Fabricii de Chibrituri, lângă magazinul Dedeman. Investitorii sunt GEAINV SA, fosta Tehnofrig Imobiliare, controlată de oamenii de afaceri clujeni Horia Ciorcilă (BT) şi Dorel Goia (La Casa, Teraplast), și Lidl România. (Ziua de Cluj)

3. Daniel Giurcă și Cosmin Stoenoiu, de la USR Cluj, au fost suspendați din partid timp de şase luni, respectiv un an, pentru că fi spart baza de date a partidului şi ar fi şters minutele de la şedinţe. Decizia a fost luată de conducerea partidului, la pachet cu alte suspendări și excluderi din partid a unor membri. (Știri de Cluj)

4. Toate cele 50 de troleibuze noi din Polonia au ajuns la Cluj-Napoca. Vor intra în circulație în 2020, când vor fi anunțate și noi linii. (Ziua de Cluj)

5. Fostul șef al serviciului doi și un sfert, clujeanul Gelu Oltean, a declarat azi la ieșirea din sala de judecată că este nevinovat. El a fost adus la Curtea de Apel Brașov, alături de iubita sa și un cetățean exglez, toți trei fiind acuzați că au organizat petreceri cu ayahuasca, consierat un drog periculos. „Cu multă iubire invit toată lumea să citească despre ayahuasca, înainte să vorbească despre ayahuasca, să citească. Nu este o plantă ilegală. Eu sunt nevinovat. Nu am făcut niciun ban“, a declarat Gelu Oltean. (Ziar de Cluj)

6. Răsturnare de situație în cazul şoferului de autobuz dat jos de la volan de poliţişti pentru că ar fi băut. Acesta avea alcoolemie zero, anunţă Compania de Transport Public Cluj, care susţine că a suferit “un grav prejudiciu de imagine și de prestigiu”. Șoferul a dovedit pe baza probei de sânge că nu consumase alcool. (Ziua de Cluj)

7. Actorul Bogdan Bob Rădulescu a anunțat pe rețelele de socializare că dorește să candideze la Primăria municipiului Cluj-Napoca. (Monitorulcj)

8. Proiectele prioritare ale județului vor fi Centura Metropolitană și Centrul de Management Integrat al Deșeurilor (CMID), a anunțat noul prefect Mircea Abrudean. El a avertizat șefii instituțiilor să nu blocheze proiectele publice pe fonduri europene și investitorii privați. (Ziua de Cluj)

IMAGINILE ZILEI: Cum se luptă pentru putere în Apuseni

Imaginile cu doi cerbi care duc o luptă pentru supremație au fost surprinse într-o poiană din Apuseni. (Ziua de Cluj)

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole