Dan Petrescu și Billel Omrani, printre laureații „Galei fotbalului românesc” – Cronica de Sport

D

1. Dan Petrescu, antrenorul campioanei de la CFR Cluj, a câștigat premiul pentru „antrenorul anului” în ancheta tradițională desfășurată de cotidianul Gazeta Sporturilor. Petrescu a obținut atât voturile cititorilor, cât și cele ale antrenorilor și căpitanilor echipelor din Liga I. Un alt reprezentant al echipei clujene, Billel Omrani, a primit premiul pentru cel mai bun jucător străin din Liga I. (Gazeta Sporturilor)

2. „U”-Banca Transilvania o va înfrunta azi pe Tsmoki Minsk, într-un duel din grupa J a FIBA Europe Cup. Confruntarea va avea loc în Belarus, iar fluierul de start se va da la ora 18:00. Una dintre cele mai importante echipe din spațiul ex-sovietic, formația bielorusă a dominat autoritar campionatul din țara sa, câștigând toate trofeele pe plan intern în ultimii 10 ani. Clujenii au început cu dreptul grupa principală din FIBA Europe Cup, învingând pe CSM Oradea, în meciul de debut al acestei faze. (u-bt.ro)

3. Oficialii Universității, Daniel Stanciu și Adrian Falub, au făcut radiografia turului extins de campionat, încheiat de formația clujeană pe un dezamăgitor loc 13, și au anunțat că obiectivul de la începutul sezonului, promovarea în LIga I, este compromis, anunțând că începutul de 2020 va fi rezervat reconstrucției. „În sezonul viitor nu ne putem impune alt obiectiv decât promovarea”, a spus antrenorul Falub. (liga2.ro)

foto gsp.ro

 

Despre autor

Adaugă comentariu

We are social

Ultimele articole