“Unicul căpitan”, uns team-manager la Universitatea Cluj – Cronica de Sport

1. CFR Cluj a câștigat fără prea mari emoții derby-ul de clasament cu Astra Giurgiu, pe care a detronat-o din poziția de lider al Ligii i, cu scorul de 2-0. Golurile echipei “feroviare” au fost înscrise de Burcă (23) și Juan Culio (84), argentinianul sărbătorind, astfel, cum se cuvine ultimul său meci în tricoul echipei pentru care a scris istorie. (Monitorul de Cluj)

2. Zsolt Szilagyi, supranumit de către suporteri “Unicul căpitan”, datorită faptului că a evoluat pentru întreaga carieră doar la Universitatea Cluj, a fost numit în funcția de team-manager al echipei clujene. Szilagyi va fi omul care va face legătura între echipă și zona administrativă și a fost confirmat oficial în noua funcție de către directorul general, Daniel Stanciu. “Va fi mereu lângă jucătorii primei echipe și îi va sprijini pe fiecare în parte. Este un nume important în istoria clubului și va ajuta staff-ul tehnic cu experiența sa”, a spus Stanciu. (fcuniversitateacluj.r0)

3. Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a sugerat ca numărul 19, cel purtat de Juan Culio în perioada petrecută la echipa din Gruia să fie retras, în semn de respect față de performanțele argentinianului în tricoul vișiniu. “Eu i-aş retrage numărul pe care îl are, pentru că un aşa caracter, un om, un spirit nu mai găsim. A făcut toate antrenamentele de parcă ar fi fost ultimul din viaţa lui, toate antrenamentele”, a spus Petrescu, cel care a insistat că nu se pune problema să se despartă de liderul campionatului. (Ziua de Cluj)

foto ziuadecj.ro

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole