FC Sevilla, de cinci ori câștigătoare a Europa League, vine la Cluj să dea piept cu CFR – Cronica de Sport

1. Sorții i-au hărăzit CFR-ului un super-adversar în 16-imile Europa League. Astfel, gruparea clujeană va da piept cu FC Sevilla, club care are în cont cinci trofee Europa League, dintre care două Cupe UEFA, precursoarea actualei competiții. Luuk de Jong, Éver Banega sau Jesús Navas sunt doar trei dintre supervedetele andaluzilor ce vor înfrunta echipa clujeană pe 20 februarie, la Cluj, respectiv o săptămână mai târziu, în Spania. (ProSport)

2. Zsolt Szilagyi este noul team-manager al Universității Cluj. Unul dintre cei mai importanți jucători din istoria “Șepcilor roșii”, Szilagyi a evoluat toată cariera la Cluj, în ciuda ofertelor primite de-a lungul timpului, și s-a retras din activitate în urmă cu cinci ani, moment în care a ocupat mai multe posturi la Centrul de Copii și Juniori, dar și la prima echipă, unde a fost antrenor secund. “El va ajuta staff-ul prin experiența lui deoarece e un nume important în istoria clubului”, a spus Daniel Stanciu, directorul general al clubului. (Ziua de Cluj)

3. Ghiță Mureșan, singurul român care a evoluat vreodată în campionatul profesionist de baschet nord-american (NBA) și Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, vor primit titlul de “Cetățean de Onoare” al județului Cluj. Anunțul a fost făcut de președintele forului, Alin Tișe, iar ceremonia oficială va avea loc într-o ședință a Consiliului de la începutul anului viitor. (Monitorul de Cluj)

4. Deși mulțumiți de rezultatul tragerii la sorți, oficialii de la FC Sevilla dau semne că iau în serios “dubla” cu CFR Cluj din 20 și 27 februarie 2020. ”E o echipă care vrea să aibă impact la nivel continental. Au investit mult și au câștigat toate cele trei meciuri de acasă în grupă. Pe scurt, e o echipă care ne va pune probleme”, a declarat Julen Lopetegui, antrenorul andaluzilor. (Digisport)

5. “U”-BT a suferit prima înfrângere în Liga Națională de Baschet Masculin (LNBM), după nouă victorii consecutive în acest sezon. Clujenii au pierdut întâlnirea, din deplasare, cu CSM Oradea, scor 74-82, după ce miercuri, la Cluj, reușiseră să-i învingă pe bihoreni în grupele principale din FIBA Europe Cup. Cel mai bun marcator al jocului din acest week-end, din tabăra clujeană, a fost Patrick Richard, cu 20 de puncte, urmat de Planinic cu 17. După 10 etape, clujenii ocupă prima poziție în LNBM, cu 19 puncte, unul mai mult față de rivala din Oradea. (u-bt.ro)

foto cugetliber.ro

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole