Mai multe loturi de autostradă din apropierea Clujului vor fi date în folosinţă în 2020 – Cronica de vineri

1. Vești bune pentru Cluj. Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunţat că vor putea fi date în trafic anul viitor câteva loturi din Autostrada Transilvania și A10 Sebeş-Turda, în apropiere de Cluj: Ogra-Câmpia Turzii lotul 2 – 17 kilometri, Ogra – Câmpia Turzii lotul 3 – 16 km, Sebeş-Turda lotul 1 – 17 kilometri, Sebeş-Turda lotul 2 – 24 de km și Biharia-Borş – 6 km. (Ziua de Cluj)

2. Clujul a devenit o atracție pentru cerșetorii care vin în oraș din satele apropiate sau chiar din județele învecinate. Aceștia sunt aduși în grupuri și apoi se dispersează prin oraș. Poliția locală este depășită de situație, viceprimarul Dan Tarcea susținând că numărul poliţiștilor este limitat, în timp ce numărul cerșetorilor este tot mai mare. Viceprimarul consideră că o cauză pentru numărul mare al cerşetorilor sunt chiar clujenii care îi încurajează oferindu-le bani. (Ziar de Cluj)

3. USR și-a desemnat candidatul la Primăria Cluj. Deputatul Emanuel Ungureanu va fi adversarul lui Emil Boc. Pe lista consilierilor locali care vor intra în competiția electorală de anul viitor sunt, în ordinea voturilor obținute în competiția internă, Alexandra Oană, Traian Daniel Mihai, Adriana Cristian, Radu Boloveschi, Arpad Sebesi, Daniel Kloyber, Radu Chirilă, Gheorghe Sorin Terinte, Attila Iakob, Daria Maria Nicoară sau Simona Laura Varga. (Ziua de Cluj)

4. Escroc prins de polițiști după ce a vândut zeci de bilete false la UNTOLD și Neversea. Acesta a păcălit zeci de persoane cu bilete false și servicii de cazare la Neversea și Untold, cauzând un prejudiciu de peste 60.000 de lei. (Ştiri de Cluj)

5. Consiliul Județean al Elevilor Cluj solicită ca tinerii să fie consiliați de psihologi pentru a preveni evenimente precum cel de la Bobâlna, unde o elevă s-a aruncat de la etajul întâi al școlii în care învăța. (Ziua de Cluj)

6. Primăria Cluj vrea să cumnpere praguri de sol inteligente pentru limitarea vitezei, care se mențin la nivelul suprafeței drumului dacă mașina circulă cu viteza regulamentară, dar se ridică dacă vehiculul circulă cu o viteză mai mare decât limita setată. Prețul unui astfel de prag este de 349.000 lei (aproximativ 74.000 euro). (Ziar de Cluj)

7. Accident între Jucu și Răscruci, o tânără de 19 ani s-a rostogolit de mai multe ori cu mașina pe câmp. (Monitorulcj)

8. Campioana României a aflat cu cine ar putea juca în șaisprezicimile Europa League, iar printre posibilii oponenți se află cinci foste câștigătoare de Champions League. În urna capilor de serie se află formații precum Inter Milano, Manchester United sau Ajax Amsterdam. Totuși, printre adversarii accesibili se numără Malmo, Braga, FC Basel sau LASK Linz. (Ziua de Cluj)

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole