CFR, în Primăvara Europeană: ce forțe ale continentului pot veni la Cluj în 2020 – Cronica de Sport

1. CFR Cluj a reușit imposibilul și a terminat grupa cu o victorie mare, 2-0 cu Celtic Glasgow, care-i asigură calificarea în Primăvara Europeană, din Europa League. Burcă și Damjan Djokovic au înscris golurile unei victorii care duce la 12 zestrea de puncte acumulate de CFR Cluj în grupa din Europa League, record all-time în fotbalul românesc. (ProSport)

2. Calificarea în 16-imile Europa League ar putea aduce în fața CFR-ului una dintre marile forțe ale continentului. Astfel, în “dubla” programată în luna februarie a anului viitor, gruparea clujeană ar putea întâlni una dintre Inter Milano, Manchester United sau Ajax Amsterdam, dar și un adverar mai accesibil, precum Basel sau LASK Linz. (Ziua de Cluj)

3. Victoria CFR-ului cu Celtic Glasgow l-a determinat pe antrenorul celor de la Lazio Roma, fostul atacant, Simone Inzaghi, să critice prestația scoțienilor, despre care a insinuat că nu au evoluat la capacitate maximă în meciul din Gruia. “În România nu se juca fotbal, așa că am început să schimb jucătorii”, a spus Inzaghi la finalul partidei pierdute de Lazio pe terenul lui Rennes, 0-2. (Fanatik)

4. Jucătorii Universității Cluj au împărțit cadouri micilor fotbaliști de la Centrul de Copii și Juniori, într-un eveniment special, desfășurat pe scena Târgului de Crăciun din Piața Unirii. Veteranii Goga și Florescu, golgheterul Gavra, dar și mai tinerii Dican și Burghele s-au numărat printre fotbaliștii care i-au premiat pe juniori la final de 2019. (fcuniversitateacluj.ro)

5. Deși calificată în 16-imile Europa League și cu o prestație excelentă în acest sezon de campionat, CFR Cluj nu reușește să umple arena din Gruia, iar fostul lor fotbalist, Lucian Goian, știe motivul: cei mai mulți clujeni susțin, în realitate, Universitatea Cluj. “Să fim realiști. Sunt apropiat de ei, dar CFR e a doua echipă din oraș, după U Cluj. Cei de la «U» au mai mulți fani în Cluj”, a spus Goian. (Gazeta Sporturilor)

6. Jucătorii Universității Cluj, prezenți la Târgul de Crăciun din Piața Unirii pentru a-i premia pe juniorii de la Centrul de Copii, au fost reperați rapid de suporterii lui Celtic Glasgow, prezenți la Cluj. Fotbaliștii lui “U” s-au fotografiat cu fanii “alb-verzilor”, George Florescu evoluând împotriva lui Celtic pe vremea când juca la Astra Giurgiu. (Sport.ro)

foto: prosport.ro

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole