Mihai Sturzu (ex-PSD și HI-Q) dă de pământ cu Clujul: “Au vrut să facă patinoar și au făcut piscină”

Fostul solist al trupei HI-Q și membru al PSD, în tabăra Victor Ponta, Mihai Sturzu, a șters pe jos cu Clujul și cu clujenii într-un vlog postat pe Youtube. Sturzu și-a început atacul făcând referire la incidentul din cadrul show-ului “Kings on Ice”, acolo unde celebrul panitator Evgheni Plushenko, multiplu medaliat la Jocurile Olimpice, a avut mari probleme din cauza gheței din Sala Polivalentă care s-a topit neașteptat de repede.

„Clujenii au amenajat o piscină, nu un pationoar. Dar e foarte, foarte fain la Cluj”, a spus Sturzu.

Apoi, fostul artist a spus că Primăria Cluj-Napoca a plătit pentru nominalizarea târgului de Crăciun într-un top al celor mai frumoase astfel de evenimente din Europa.  “Am aflat de curând că a apărut un articol că Târgul de Crăciun de la Cluj, unde-i forte, forte, forte fain, este printre cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Băi, s-a umflat orezu în clujeni. (…) Astăzi prietenul meu clujean a pus un articol că s-a aflat că Primăria Cluj a plătit 100.000 de euro pentru titlul ăla (informația la care face referire Sturzu a fost publicată pe Facebook de Gabriel Oniga, ex-PSD, acum la ProRomânia și a făcut referire la suma de 10.000 de euro – n.red)“, a spus acesta.

“Bă sunteţi nebuni? Eu aş fi nefericit să îl văd pe primar că face asta”

Sturzu povesteşte că a fost şi el locuitor al Clujului timp de două luni şi a ajuns să cunoască oraşul. El vorbeşte despre haosul imobiliar, aglomeraţia din Cluj, dar și de faptul că Emil Boc a fost surprins iarna trecută când curăţa balconul primăriei de zăpadă.

“A apărut Boc la un moment dat, în fine, cu campanii de PR străvezii, ieftin-ieftin, cum Boc a fost surprins cum dădea jos zăpada de pe balconul primăriei. Ioi, no ce fain ii domnu” Boc, tulai Doamen, cum dă el zăpada. Bă sunteţi nebuni? Eu aş fi nefericit să îl văd pe primar că face asta. Primarul e acolo să facă treabă”.

Sturzu își încheie apoteotic postarea anti-Cluj, făcând referire la situația de la Pata Rât și a mirosurilor emanate de groapa de gunoi care, spune el, fac aerul insuportabil în zona aeroportului.

„Bă, dar pute la Aeroport vara, seara, de nu poți sta. Dar nu le poți spune clujenilor că încep: ” No, nu miroase chiar fain, da e pentru că acolo e groapa de gunoi. No, asta îi, da îi fain și avem aeroport și o să zburăm de pe Aeroportul de la Cluj” în p..ă cu satelitul că la New York nu aveți cum. Nu poți să le spui nimic, sunt ceva extraordinar. (…) Mi-am adus aminte că unii dintre cei mai buni prieteni ai mei sunt clujeni … şi e toată isteria asta cât de fain îi Clujul … nu poţi să-i spui unui clujean absolut nimic, nu de rău, o semi-critică, totuşi nu-i chiar aşa, că te ia: ioi, nu, dar îi foarte fain, forte, forte fain la Cluj”, a spus, ironic, Sturzu.

Fostul solist al trupei Hi-Q a fost deputat al PSD în legislatura 2012-2016 și și-a dat demisia din partid după un schimb de replici cu Liviu Dragnea. În prezent este pilot de avioane comerciale.

1 comentariu

  • Nu scriu nici un ,”jaj , yoy sau ioi ” insa nu pot sa ma abtin si prin urmare vreau sa transmit fostului “ciumat” un Craciun cu masa bogata si plina carnati🤣🤣

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole