Meciul iernii în fotbalul românesc se joacă deseară, în Gruia – Cronica de Sport

1. Cea mai importantă confruntare din fotbalul românesc în acest sezon de iarnă este, fără îndoială, cea dintre CFR Cluj și Celtic Glasgow. Un punct le e suficient clujenilor pentru a se califica în primăvara europeană, dar și pentru a încasa bonusuri substanțiale de la UEFA pentru performanță. Până în acest moment, s-au vândut peste 11.000 de bilete pentru acest joc, dintre care aproape 1000 au mers către fanii scoțieni. Partida se va juca de la ora 20:00 și va fi transmisă în direct pe Look Plus, Digisport și TelekomSport. (Ziua de Cluj)

2. Compania de Transport Public Cluj-Napoca anunță publicul călător că, azi, cu ocazia meciului de fotbal desfășurat pe stadionul „Dr. Constantin Radulescu”, dintre CFR Cluj și Celtic Glasgow, liinile de autobuz vor avea un program special în Gruia, dar vor fi impuse și o serie de restricții de circulație. (Sportul Clujean)

3. “U”-Banca Transilvania a început cu dreptul grupa principală din FIBA Europe Cup, învingând cu scorul de 81-76 pe CSM Oradea. Patrick Richard, cu 18 puncte, Kerron Johnson, Karlo Zganec și Darko Planinic, fiecare cu câte 14, au fost cei mai buni oameni ai gazdelor. În celălalt meci al grupei, Ironi Ness Ziona (Israel) a învins-o pe Ţmoki Minsk (Belarus) cu 84-75. (Monitorul de Cluj)

4. Fostul fundaș Mikael Dorsin, cel care a jucat pentru CFR Cluj în cea de-a doua jumătate a sezonului 2007-2008, a fost numit antrenor principal al clubului norvegian Rosenborg Trondheim, acolo unde și-a petrecut cea mai mare parte a carierei. Dorsin este pe locul al treilea în top-ul prezențelor all-time la gruparea norvegiană, cu 366 de jocuri, în timp pentru CFR Cluj a jucat puțin, nereușind să se adapteze cu viața la Cluj. (Ziua de Cluj)

foto: digisport.ro

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole