Pot de 1,5 milioane de euro pentru CFR, dintr-un singur meci! – Cronica de Sport

Cronica de Sport de miercuri vă este prezentată de WashMe, aplicația care te programează ACUM la spălătoriile auto din oraș.

1. Meciul de mâine seară, din Gruia, contra scoțienilor de la Celtic Glasgow, are o dublă-miză pentru CFR Cluj. Pe lângă calificarea în faza următoare, o eventuală victorie împotriva unei echipe care are deja biletele pentru “primăvara europeană” în buzunar, poate aduce, cumulat, peste 1,5 milioane de euro în visteria clujenilor. (Ziua de Cluj)

2. Universitatea Cluj a început curățenia de iarnă la doar câteva zile după ultimul meci al anului. Astfel, clujenii au anunțat, deja, despărțirea de patru jucători, toți veniți la începutul acestui sezon: Andre Ceitil, Rafa Miranda, Tiago Gomes și Arnaud Guedj. În același timp, clubul și-a încheiat colaborarea cu Alexandru Buzea, prezentat drept specialist în nutriție și medicină sportivă. (Sportul Clujean)

3. Membrii Comisiei Media a UEFA, prezidată de Răzvan Burleanu, se vor întâlni în premieră la Cluj, în cursul zilei de mâine. Este pentru prima dată când o ședință a unui for de conducere a UEFA se desfășoară în orașul de pe Someș. După întâlnire, reprezentanții forului european vor urmări din tribune partida dintre CFR Cluj și Celtic Glasgow, din grupele Europa League. (Monitorul de Cluj)

foto: Ziua de Cluj

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole