Spectacolul “Kings on Ice” de la Cluj s-a dovedit un fiasco. Organizatorii, amendaţi de Protecţia Consumatorului – Cronica de marţi

1. Spectacolul Kings on Ice, susţinut de patinatorul rus Evgheni Plushenko la Cluj-Napoca, a fost un fiasco total şi a stârnit un puternic val de critici la adresa organizatorilor. Evenimentul a fost organizat de Spotlights Events Creator SRL, o firmă înfiinţată în februarie 2019 şi controlată de Iancu Şerbănescu. Protecţia Consumatorului Cluj a primit 30 de reclamaţii împotriva organizatorilor show-ului, care au fost amendaţi cu 50.000 de lei. Alte sute de persoane au criticat pe Facebook organizarea spectacolului pe gheaţă de la BT Arena, care a avut loc la finele săptămânii trecute. (Ziua de Cluj)

2. Două festivaluri din Cluj au intrat pe lista scurtă pentru European Festival Awards: Jazz in the Park, nominalizat la catgoria Best Small Festival, Electric Castle, nominalizat la categoria Best Medium – Sized Festival / The Green Operations Award şi Untold & KFC (Haunted Camping), nominalizat la The Brand Activation Award. (Ziua de Cluj)

3. Taximetriștii din Cluj-Napoca au protestat marți dimineața, în curtea interioară a Primăriei. Aceștia sunt nemulțumiți pentru că de luni de zile primarul Emil Boc îi duce de nas și le tot promite că va majora tarifele, dar nu o face. Noul regulament de taximetrie din Cluj-Napoca a fost dezbătut lunile trecute, dar încă nu a fost aprobat. Atunci s-a discutat despre o posibilă majorare a tarifelor, dar numai dacă taximetriștii vor demonstra că au cheltuieli mai mari și că o majorare se justifică. (Ştiri de Cluj)

4. Ziar de Cluj a analizat profitul înregistrat anul trecut de cele mai cunoscute hoteluri din Cluj-Napoca. În fruntea topului se află Grand Hotel Italia, iar la coadă se află Opera Plaza al cunoscutului om de afaceri Octavian Buzoianu.

5. Judecătoria Cluj-Napoca l-a condamnat pe jurnalistul Liviu Alexa, care este și președintele PSD Cluj, la plata a 3.000 de euro pentru daune morale. De asemenea, instanța l-a obligat să șteargă un articol, o scrisoare publică adresată de Alexa CEO-ului NTT Japonia. Sentin’a nu este definitivă. Procesul fusese deschis de Alexa, care îi solicita lui Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania, daune pentru prejudiciul creat prin îndemnul la boicot economic împotriva ziarului controlat de acesta, adresat de Metz comunității de afaceri din Cluj. “Sunt pur și simplu șocat de această sentință. Mi se pare că e o tendință foarte periculoasă a unor judecători din palatul clujean de justiție, a unor judecători care pur și simplu detestă presa, sau mă detestă pe mine, injectând umorile personale în sentințele pe care le dau”, a declarat Liviu Alexa. (Ziar de Cluj)

6. Locurile de parcare obținute suplimentar după demolarea garajelor din diferite zone ale Clujului vor fi scoase la licitație de primărie, a anunțat viceprimarul Dan Tarcea. (Ziua de Cluj)

7. Primăria Cluj-Napoca pregăteşte două proiecte pentru fluidizarea traficului în cartierul Mărăşti şi pe Tăietura Turcului. Vor fi construite un pasaj peste calea ferată de pe Tăietura Turcului şi un pasaj subteran în Mărăşti. (Monitorulcj)

8. Cluj–Napoca rămâne cea mai mare piaţă rezidenţială regională din România, cu aproximativ 7.000 de locuinţe livrate în oraş şi împrejurimi doar în acest an – și cu un grad de absorbție pe durata construcției de 90%, foarte ridicat, conform unei analize imobiliare publicată azi. (Actual de Cluj)

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole