Alessandro del Piero vine la Cluj să joace în echipă cu Francesco Totti – Cronica de Sport

Cronica de Sport de marți vă este oferită de WashMe, aplicația care te programează ACUM la spălătoriile auto din oraș.

1. Cearta continuă pe axa CFR Cluj – FC Botoșani. După ce antrenorul moldovenilor, Marius Croitoru, i-a reproșat lui Dan Petrescu faptul că nu s-a prezentat la conferința de presă de la finalul partidei directe, directorul de scouting al clujenilor, Marius Bilașco, i-a replicat dur. “În primul rând ar trebui să îşi ia BAC-ul, să îşi ia licenţele, că nu are nici Bacalaureatul şi vine să vorbească despre Dan Petrescu şi să fie ironic, mi se pare puţin deplasat. Ar trebui să îşi vadă lungul nasului”, a spus Bilașco. (Fanatik)

2. Fanii Universității Cluj organizează un turneu de poker, iar toate încasările urmează să fie donate unor familii nevoiașe. Suporterii au anunțat că cei care se înscriu la turneul ce va avea loc la Rounder Poker Lounge, în incinta Central, vor avea parte de un discount de 50% la conumație și de surprize la masa finală. (Ziua de Cluj)

3. Legendarul Alessandro Del Piero va participa la meciul de retragere al lui Adrian Mutu alături de alte nume mari ale fotbalului internațional care au confirmat deja prezența, precum Francesco Totti, Andrea Pirlo, Gennaro Gattuso și Sébastien Frey. Fostul mare jucător al lui Juventus Torino și al naționalei Italiei va înfrunta, alături de colegii săi din echipa All Stars, o selecționată a României, din care nu vor lipsi Bogdan Lobonț sau Cristi Chivu, în meciul programat pe 13 iunie 2020, pe Cluj Arena, în cadrul Sports Festival. (Sportul Clujean)

4. Grupele principale ale FIBA Europe Cup debutează mâine cu un duel sută la sută românesc, cel dintre “U” Banca Transilvania și CSM Oradea. Antrenorul clujenilor, Dusko Vujosevic, e optimist și crede că elevii săi vor începe cu dreptul partea a doua a competiției. “Noi credem că o să câștigăm meciul în fața marii rivale. Suntem pregătiți și sper să vorbim mai mult pe teren. Fiecare meci are o poveste diferită, așa că e foarte greu să spunem înainte de meci cum va fi. Ambele echipe vor fi mai bune decât la întâlnirea precedentă”, a spus antrenorul înaintea partidei programate mâine, de la ora 19:00, în BT Arena. (Ziua de Cluj)

foto eurosport.ro

 

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole