Echipa egalurilor nestăvilite. “U” Cluj termină în genunchi sezonul de toamnă – Cronica de Sport

Cronica de Sport de luni vă este prezentată de WashMe, aplicația care te programează ACUM la spălătoriile auto din oraș.

1. CFR Cluj a pierdut prima poziție în clasamentul Ligii I, ca urmare a înfrângerii suferite pe terenul celor de la FC Botoșani. Askovski (13) și Roman (71) au înscris pentru moldoveni, în timp ce golul oaspeților a fost marcat de Pereira, în minutul 19. CFR se află pe locul secund în clasament, cu 38 de puncte, două mai puține de cât Astra Giurgiu, noul lider. (Ziua de Cluj)

2. Înfrângerea din Moldova a alimentat și mai mult conflictul de la distanță dintre CFR și cei de la Botoșani, cauzat de refuzul ultimilor de a amâna partida de ieri. Ultima replică i-a aparținut lui Bogdan Mara, directorul sportiv al CFR-ului, care a lămurit și diferendul pe tema plăților aferente transferului lui Cătălin Golofca, în Gruia. Deși botoșănenii susțineau că prima tranșă de bani trebuia plătită deja, motiv pentru care au și refuzat amânarea meciului, Mara susține contrariul și dezvăluie că banii trebuie achitați doar în ianuarie 2020. “Noi am făcut onorariul de plată, acceptat de cei de la Botoșani, înainte să cerem amânarea acestui meci. Sunt două subiecte total separate”, a spus Mara. (Digisport)

3. Universitatea Cluj este, fără îndoială, campioana egalurilor din Liga a II-a. Clujenii au bifat, în această etapă, cea de-a zecea remiză din campionat și a patra consecutivă, 1-1, pe terenul celor de la Viitorul Târgu Jiu, într-un meci în care au și reușit să deschidă scorul, prin Gavra (39). Gazdele au egalat, imediat după pauză, pentru ca pe final să și rateze o lovitură de la 11 metri. “U” a rămas în 10 oameni după eliminarea lui Artur Crăciun, din minutul 75. (CJ Sport)

4. Transferul lui Alexandru Crăciun a fost anunțat de Universitatea Cluj în aceeași zi cel al lui Arnaud Guedj, însă fotbalistul în vârstă de 19 ani, venit de la CSM Reșița, nu a jucat în nici un meci oficial pentru clujeni din 8 octombrie, atunci când mutarea a fost anunțată. (Sportul Clujean)

5. Voleibaliștii de la CS “U”  Cluj au reușit să se impună,  scor 3-0 (28-26, 25-18, 25-20), în deplasarea de la Timișoara. În urma victoriei din etapa a 8-a, clujenii au urcat pe locul opt în clasamentul Diviziei A1.

foto fcuniversitateacluj.ro

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole