Curierii de la FAN, depășiți la Cluj – Cronica de luni

1. Avalanșă de reclamații de la Cluj pe adresa FAN Courier. Beneficiarii celui mai mare operator de curierat din România sunt indignați că trimiterile ajung cu mare întârziere la Cluj sau chiar deloc, la numerele de telefon nu le răspunde nimeni, iar robotul îi trimite să trimită e-mailuri. Unele companii amenință chiar cu ruperea contractelor cu FAN Courier din cauză că își pierd clienții. (Ziua de Cluj)

2. Tatăl băiețelului de trei ani decedat la Bistrița după a căzut în gol de la etajul al doilea, împreună cu bunicul său, este jandarm la Cluj. Colegii de la Jandarmerie au lansat un apel umanitar pentru a-l ajuta pe bărbat cu costurile funeraliilor. (Ziua de Cluj)

3. Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a confirmat că deputații Horia Nasra și Cornel Itu sunt membri PSD. Întrebat la o emisiune TV dacă cei doi deputați din Cluj se întorc în partid, Ciolacu a spus că au revenit deja: ”Domnul Nasra și domnul Itu sunt în PSD, sunt în grup și în regulă la partid”. (Ştiri de Cluj) Președintele PSD Cluj, Liviu Alexa, a declarat în mai multe rânduri că cei doi deputați nu au revenit oficial în partid, întrucât nu le-au fost acceptate cererile de adeziune, după părăsirea Pro România. “Revin si reamintesc: Nasrea și mITUmanu nu pot fi excluși din PSD, fiindcă ei sunt trădători și s-au autoexclus mergând la Ponta. Aaa, nu pot redeveni nici membri PSD, de ce? Fiindcă exista un statut. Care interzice jegurilor ce trădează să mai viseze cî vor reveni in PSD, “dăcât” peste un an. Și chiar și atunci DOAR dupa votul Biroului Permanent Județean”, susţine Liviu Alexa. (Ziua de Cluj)

4. Herman Jozsef (74 de ani) și Eniko Nagy (43 de ani, diagnosticată cu handicap mintal) trăiesc de aproape 2 ani într-o casă de portar de 2 mp, în zona Tăietura Turcului, lângă linia de cale ferată. Nu au căldură, apă, curent. În încăperea cât o celulă de închisoare dorm iarna peste un morman de haine vechi, încălzindu-se doar unul pe celălalt. Întreaga poveste, în Ziar de Cluj.

5. Medicul Adela Golea a fost condamnat definitiv, la închisoare cu suspendare, în dosarul prelevărilor de probe ale șoferilor care au ajuns la Unitatea Primiri Urgențe din Cluj-Napoca. Golea a emis un ordin prin care nu a permis prelevarea probelor de la șoferii prinși băuți și aduși de poliție la Unitatea Primiri Urgențe 1, cu excepția celor implicați în accidente de circulație. (Monitorulcj)

6. Poliţiştii din Dej vor fi dotaţi cu camere portabile de mici dimensiuni, care vor fi prinse pe uniforme. Acestea au două beneficii importante: elimină sau diminuează potenţialul abuz de putere al poliţistului în raport cu cetăţeanul şi îl protejează pe poliţist, care poate fi obiectul unei infracţiuni de ultraj. (Dej24)

POZA ZILEI: Imagini rupte parcă dintr-un film de acțiune! Camion militar, suspendat pe un pod din Cluj

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole