Un șofer de autobuz este eroul zilei la Cluj: a returnat o geantă plină cu bani unei studente din Anglia – Cronica de vineri

1. Un șofer de autobuz este eroul zilei la Cluj: a returnat o geantă plină cu bani unei studente din Anglia. Întâmplarea s-a petrecut miercuri seară, când o tânără din Manchester, studentă la medicină în Cluj-Napoca, și-a uitat geanta în care se aflau 3.200 de lire sterline, precum și 2.200 lei, pe un scaun din troleul 5. (Ziua de Cluj)

2. General Construct SRL Suceava vrea să construiască o clădire cu funcțiuni mixte și o înălțime de 10 etaje în zona Plopilor, în vecinătatea Parcului Sportiv Iuliu Hațieganu. Proiectantul a obținut un regim de înălțime de 10 etaje, deși este vorba despre o parcelă încadrată parțial în zonă construită protejată, zonă verde, scuaruri, grădini publice, parcuri. Argumentul adus a fost unul simplu, dar se pare convingător: în apropiere mai există și alte clădiri de 10 etaje. (Ziua de Cluj)

3. O IT-stă din Cluj-Napoca a distrus mașinile vecinilor ei, pe motiv că nu a mai rezistat să își vadă strada ticsită de parcări pe trotuar. Femeia a cauzat pagube de peste 30.000 de lei la nouă mașini parcate pe strada Vasile Lucaciu, din Cluj-Napoca. Vecinii i-au făcut plângere la poliție, iar IT-sta s-a ales cu dosar penal pentru distrugere. (Ziar de Cluj)

4. Un clujean a fost la “un milimetru” de moarte, cât pe ce să fie spulberat de tren. Imaginile cu mașina care trece milimetric pe lângă tren, după ce nu a respectat semnalele acustice şi luminoase, au fost surprinse miercuri seara la trecerea la nivel cu calea ferată din Jucu. (Ziua de Cluj)

5. Sensul giratoriu din Apahida se va lărgi cu încă o bandă. ”Urmare solicitărilor Primăriei Comunei Apahida, DRDP Cluj a început lucrările pentru amenajarea celei de a două benzi de circulație la intrare în pasajul Dezmir pe sensul Apahida Cluj-Napoca, lucrare ce va asigura fluidizarea traficului spre Cluj”, transmite Primăria Apahida. (Știri de Cluj)

6. Dimineața zilei de 6 Decembrie le-a adus zâmbete și bucurie elevilor care au mers la școală cu autobuzele școlare ale CTP Cluj. Agenții Poliției Locale a municipiului Cluj-Napoca, prezenți în fiecare dintre mijloacele dedicate transportului de elevi le-au oferit acestora bomboane. (Monitorulcj)

7. Peste 4,2 hectare de teren din Mănăștur urmează să se transforme în baza sportivă La Terenuri după un proiect Arhi Box. Investiția a fost estimată la peste 42 de milioane lei cu TVA, bani în care intră și exproprierile (aproape jumătate, din teren, peste 1,7 hectare trebuie epropriat). Proprietarii din zonă s-au arătat nemulțumiți că Primăria a refuzat să le cumpere terenurile și preferă să îi exproprieze. (Actual de Cluj)

8.  Deputații Horia Nasra si Cornel Itu, care au plecat din PSD cu intenția de a merge la ProRomânia, însăulterior s-au răzgândit, nu mai sunt membri PSD. “Nasra și Itu au crezut că pot reveni în PSD ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, însă statutul PSD prevede în mod expres ce se întâmplă în situaţia lor specifică. Nasra și Itu pot fi reprimiți în PSD doar peste un an și numai cu votul Biroului Permanent Județean”, a explicat președintele PSD Cluj, Liviu Alexa, cu care cei doi parlamentari se află în conflict.(Clujust)

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole