Banca Transilvania se apropie de o valoare de 3 miliarde de euro – Cronica de joi

1. Banca Transilvania a ajuns la o capitalizare bursieră de peste 13,5 miliarde de lei în această săptămână, valoarea unei acțiuni trecând de 2,6 lei. (Ziua de Cluj)

2. Cu toate că are un aeroport care merge spre 3 milioane de pasageri pe an, universități care adună zeci de mii de studenți și festivaluri sold-out cu sute de mii de oameni, Clujul nu mai este rentabil pentru taximetriști. (Ziua de Cluj)

3. BCR a scos la vanzare sediul său din Cluj-Napoca, de pe strada Barițiu, la prețul de 7,1 milioane de euro. (Ziar de Cluj)

4. Un bărbat a dispărut de acasă în urmă cu trei zile. Autoritățile au primit un pont că bărbatul ar fi condus beat, au pregătit un filtru în zona Muzeului Apei, însă bărbatul i-a evitat și și-a abandonat mașina în Someș. Poliția l-a dat dispărut pe Tiniș Alin-Dacian. (Ziar de Cluj)

5. Fosta soție a lui Cristian Sabou, tânărul în vârstă de 27 de ani din Dej, care a ucis o femeie în Marea Britanie în toiul unui jaf, va fi recompensată de autorităţile britanice cu 20.000 de lire. (Ziua de Cluj)

6. Aproape de tragedie. O remorcă de la un autocar s-a desprins pe strada Moților și a rupt un copac de pe marginea drumului. Din fericire, nimeni nu trecea în acel moment pe trotuar. (Știri de Cluj)

7. Valoarea sumelor nerambursabile obținute prin contracte cu finanțare europeană semnate în Cluj-Napoca prin Programul Operațional Regional, în sectorul public și privat, a trecut pragul de un miliard de lei. (Monitorulcj)

8. Există locuri în Cluj-Npoca prin care trecem zilnic şi unde, odinioară, au existat morţi prin cruzimi greu de imaginat. În zona Pieței Unirii, de exemplu, erau arși pe rug sau decapitați sute de oameni, iar unii erau chiar sfârtecaţi, rupți în patru de tot atâția cai care îi trăgeau în patru direcții. (Actual de Cluj)

POZA ZILEI: Moș Nicolae trăiește în Cluj-Napoca

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole