“U” Cluj i-a închiriat un apartament fostei glorii Remus Câmpeanu, rămas fără locuinţă – Cronica de sport de miercuri

1. Problemele locative ale lui Remus Câmpeanu, legendă a clubului de fotbal „U” Cluj s-au încheiat. Clubul i-a închiriat acum o săptămână un apartament într-un bloc nou, de pe strada Hameiului din cartierul Mănăștur, net superior celui în care stătea într-o chirie plătită de familie, în cartierul Iris, după evacuarea din casa unde a stat 60 de ani. Precizăm că noul manager administrativ al lui ”U” Cluj, Daniel Stanciu împreună cu președintele lui ”U” Cluj, Radu Constantea și fratele acestuia, omul de afaceri Tudor Constantea, s-au implicat să rezolve cazul, după ce presa a publicat articole pe tema situației locative a octogenarului Remus Câmpeanu și a soției acestuia. (Sportul Clujean)

2. Campioana e gata să renunțe la mai mulți fotbaliști în pauza competițională, iar pe lista cu posibile plecări se află nume importante din lotul lui Dan Petrescu. Printre cei care ar putea părăsi echipa din Gruia se numără Vâtcă, Mureșan, Vinicius, Butean, Sylla sau Mailat. (Ziua de Cluj)

3. Cristi Dulca, fostul antrenor de la Universitatea Cluj, a vorbit despre perioada petrecută în debutul sezonului la trupa clujeană. „În momentul în care am venit la Universitatea, domnul Moraru era cel mandatat să se ocupe de transferuri. Eu am fost obligat să accept acest lucru pentru că nu aveam timp de făcut selecții pentru că trebuia să plecăm în cantonament. Jucătorii care au venit aveau niște CV-uri foarte bune, dar din păcate nu s-au adaptat. S-a renunțat la Cordoș, Ursu, jucătorii care nu am fost de acord să plece la vremea respectivă, dar nu eu fac contractele. Eu doar mi-a spus părerea. Putea să iasă și bine, iar atunci toată lumea era fericită”, a spus Cristi Dulca. (Monitorulcj)

4. Venit în această vară de la formația olandeză Roda Kerkrade, mijlocașul kosovar Florian Loshaj (23 de ani) este dorit de CFR Cluj, FCSB, Craiova și Viitorul, primul club care și-a exprimat intenția de a-l transfera pe mijlocașul kosovar fiind chiar campioana României, în urmă cu o lună. (Prosport)

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole