S-a dat startul sezonului de schi la Cluj – Cronica de marți

1. S-a dat startul sezonului de schi la Cluj. Pârtiile Mărişel anunţă că şi-a pornit instalaţiile de zăpadă, date fiind vremea rece şi ninsorile din ultimele zile. Pentru a ajunge la Pârtiile Mărişel, amatorii de schi din Cluj au la dispozișție două rute: drumul judeţean DJ 107P Mărişel sau drumul judeţean DN 1R Beliş-Fântânele. (Ziua de Cluj)

2.  Ziar de Cluj scrie despre familia deputatului Cornel Itu, fost PSD, despre care susţine că și-ar fi dezvoltat, în peste un deceniu de politică, o întreagă rețea din care afacerile familiei sal sunt alimentate cu bani publici.

3. Primăria Cluj-Napoca vrea să angajeze o firmă care să demoleze construcțiile ilegale din oraș. Contractul va fi valabil doi ani și are valoarea de 2,3 milioane de lei. (Ziar de Cluj)

4. Consiliului Județean Cluj continuă în forță asfaltările drumurilor județene, chiar și peste zăpada așternută pe drumuri. Lucrările se fac pe DJ109A Chinteni – Vultureni – Recea Cristur – Dealu Jurcii. (Ştiri de Cluj)

5. Terenul de 15.000 de mp, din cartierul Mărăști, unde funcționa Imprimeria Ardealul, este scos la vânzare de Victrix Capital SRL, firma care se ocupă de reorganizarea judiciară a Companiei Coresi, după ce compania de stat a fost dusă în insolvență de grupuri de interese. Terenul este “vânat” de mai mulţi investitori imobiliari. (Ştiri de Cluj)

6. Detalii înfiorătoare despre crima din din localitatea Muncel, comuna Câțcău, unde o femeie în vârstă de 90 de ani a fost găsită fără suflare, în urmă cu câteva zile, cu urme de violență pe corp. Un tânăr de 19 ani a fost arestat de magistrații de la Tribunalul Cluj. Înainte să moară, bătrâna de 90 de ani a fost violată, susțin anchetatorii. (Monitorulcj)

7. Primele nume confirmate pentru Electric Castle 2020 împlinesc un vis mai vechi al fanilor festivalului: prezența în România a trupei americane twenty øne piløts, una dintre cele mai bune trupe rock a ultimei decade. La Electric Castle 2020 mai vin Foals, The Neighbourhood, Fisher, Zhu și mulți alții. (decluj.ro)

8. Teatrul Naţional din Cluj sărbătoreşte un secol de existenţă cu “Noaptea porţilor deschise”. Clujenii vor avea ocazia să urce pe scena Teatrului Național, să se întâlnească cu Tudor Giurgiu, fondatorul și președintele TIFF, şi să pună întrebări actorilor Teatrului Național din Cluj-Napoca. Noaptea se va bucura și de prezența muzicală a Adei Milea, într-un Concert’n 4 susținut alături de Bobo Burlăcianu și actorii teatrului, Anca Hanu și Cristian Rigman. În încheierea serii, clujenii vor putea să vadă spectacolul “Chiritza în concert”, după Vasile Alecsandri și Matei Millo, în conceptul Adei Milea. (Ziua de Cluj)

POZA ZILEI: Peisaje de poveste la Cluj, după prima ninsoare. Top 10 fotografii din oraş

Foto: Instagram / filimondarius

Prima ninsoare din acest sezon a adus spiritul sărbătorilor în inimile clujenilor, chiar din a doua zi de iarnă. Cele mai frumoase fotografii din Clujul acoperit de zăpadă le găsiţi în articolul din Ziua de Cluj.

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole