Egalul de la Sibiu, fatal pentru un jucător de mare perspectivă al CFR-ului – Cronica de Sport

Cronica de Sport de luni vă este prezentată de WashMe, aplicația care te programează ACUM la spălătoriile auto din oraș.

1.CFR Cluj a obținut doar un rezultat de egalitate în deplasarea de la Sibiu, 1-1, cu FC Hermanstadt, după un meci extrem de echilibrat. Omrani (79) a deschis scorul, însă, la scurt timp, sibienii au egalat din penalty, după un henț al lui Alex Pașcanu, cel ce avea să fie criticat extrem de vehement de Dan Petrescu. CFR rămâne pe primul loc în Liga I, dar poate fi egalată la puncte de Viitorul Constanța, în cazul în care echipa lui Gheorghe Hagi învinge, în deplasare, pe FC Botoșani. (Ziua de Cluj)

2. Campionii egalurilor din fotbalul românesc, fotbaliștii Universității Cluj, au mai reușit un rezultat “specialitatea casei”, al 9-lea al sezonului, record în primele două divizii. Clujenii s-au împiedicat, de data aceasta, acasă, de CSM Reșița, o nou-promovată care a jucat curajos și a deschis scorul pe Cluj Arena, tocmai prin fostul “student”, Daniel Ene, în prima repriză. Gazdele au reușit să egaleze abia în repriza a doua, prin Dican, dar fără să mai aibă puterea obținerii victoriei. S-a terminat 1-1, iar “U” e pe locul 12 în eșalonul secund, la doar trei puncte de primul loc retrogradabil. (fcuniversitateacluj.ro)

3. “U”-BT merge impecabil în Liga Națională. Echipa antrenată de Mihai Silvășan și coordonată de Dusko Vujosevic a reușit a 8-a victorie în campionat, din tot atâtea meciuri jucate. În BT Arena, clujenii n-au avut milă de Dinamo Știința București pe care a învins-o cu 101 la 90, dar mult mai clar decât o arată scorul. Cu 22 de puncte, Darko Planinic a fost cel mai bun marcator al clujenilor, urmat de Patrick Richard și Donatas Tarolis, ambii cu câte 18 puncte. (Monitorul de Cluj)

4. Alexandru Pașcanu a fost criticat vehement de antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, după prestația de aseară, contra celor de la FC Hermanstadt (1-1). Jucătorul în vârstă de 21 de ani a intrat la pauză, în locul lui Boli, și a avut o evoluție ștearsă, care a culminat cu penalty-ul făcut în urma unui henț. Petrescu i-a lăsat de înțeles că va fi scos complet din echipă, dar Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat deja că vrea să-l transfere. (ProSport)

5. Antrenorul celor de la “U” Cluj, Adrian Falub, și-a continuat tirul împotriva propriilor jucători. Așa cum a obișnuit de când a fost instalat pe banca clujenilor, Falub le-a transmis fotbaliștilor că sunt slabi și principalii vinovați pentru situația actuală a echipei, aflată la doar trei puncte de retrogradare. “Sper ca unii jucători de la noi să-şi ceară transferul după acest meci. Eu, dacă aş fi jucător la ”U” Cluj şi dacă aş fi jucat cu Poli Timişoara şi CSM Reşiţa şi n-aş fi reuşit să câştig, m-aş gândi foarte serios la cât de bun sunt ca jucător”, a spus Falub. (Liga2.ro)

6. Posibilitatea lansată de Mirel Rădoi, selecționerul României, aceea de a naturaliza anumiți jucători din Liga I, printre care și Bilel Omrani, și-a găsit contestatari tocmai în rândul coechipierilor franco-algerianului, la CFR. Mihai Bordeianu crede că fotbalul românesc are destule produse competitive, fără să fie nevoie să apeleze la jucători străini. “Cred că în România sunt jucători valoroși, care pot face față cu brio la echipa națională. Și nu cred neapărat într-o soluție precum naturalizarea lui Omrani sau a altor jucători. Poate să se supere Billel pe mine”, a spus Bordeianu. (Sportul Clujean)

foto gsp.ro

 

 

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole