Lovitură pentru taximetriştii din Cluj. După Uber şi Bolt, şi BlackCab intră pe piaţă – Cronica de sâmbătă

1. BlackCab, un serviciu de taxi personalizat, care dispune de autoturisme premium și la care comenzile se realizează prin intermediul aplicațiilor mobile, pe site sau telefonic, este disponibil utilizatorilor din Cluj-Napoca. (Ziua de Cluj)

2. Programul evenimentelor din 1 Decembrie 2019 la Cluj:

Piața Mihai Viteazul

 • 11:00 Ceremonie de depunere de coroane la statuia ecvestră a lui Mihai Viteazul

Piața Avram Iancu

 • 12:30 Ceremonia oficială dedicată Zilei Naționale a României
 • Defilare cu tehnică militară și de intervenție
 • Jocuri de artificii de zi

Sala de sticlă – Primăria municipiului Cluj-Napoca

 • 10:00-17:00 Expoziția „Cluj 100”

Piața Unirii

 • 14.00-19.00 – Regal Folcloric: Clubul Vedetelor, Mariana Sfechiș, Ioana Ștețco, Maria Lobonț, Mariana Morcan, Andreea Ciupe, Silviu Popa, Dan Gâdea, Marilena Zegrean Istici, Maria Golban Șomlea, Ana Ilca Mureșan, Ansamblul folcloric „Mugurelul”, Aurel Tămaș, Ansamblul folcloric „Mărțișorul”, Anghelina Timiș, Amalia Codorean Chindriș, Ilie Medrea, Ioan Berci, Sava Negrean Brudașcu, Ionuț Fulea, Acompaniază: Orchestra Regal Transilvan
 • 19:00 Aprinderea luminilor de sărbători
 • 19:05 Concert Voltaj
 • 20:15 Concert Cargo

Piața Avram Iancu:

 • 20:00 Spectacol de artificii

Cinema Victoria: Centenarul Filmului Românesc

 • 17:00 Prea mic pentru un război prea mare
 • 19:30 Cardinalul
 • Prezintă: Irina Margareta Nistor

3. Un accident de circulație în care au fost implicate două autoturisme s-a produs sâmbătă dimineață între Gherla și Dej. Un conducător auto de 59 de ani, din comuna Mintiul Gherlii, județul Cluj, a derapat si a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar din sens opus de un barbat de 51 de ani, din Dorohoi, județul Botoșani. Salvatorii au găsit la locul evenimentului un autoturism ieșit în șanțul de colectare a apelor pluviale de pe marginea carosabilului și unul răsturnat. (Ştiri de Cluj)

4. Nicu Giurgiu, preşedintele PNL Turda și consilierii și-au dat demisia din partid, după ce primarul Cristian Matei, fost PSD, ar fi fost primit în PNL. (Ziar de Cluj)

5. Aproximativ 250 de persoane cu steaguri tricolore şi costume naţionale au participat, sâmbătă, la ”Marşul Recunoştinţei”, organizat la Cluj-Napoca pentru marcarea a 100 de ani de administraţie românească. Participanţii s-au adunat la statuia lui Mihai Viteazul, unde au depus coroane de flori, iar apoi au pornit în marş prin zona centrală a oraşului, însoţiţi de Taraful din Vaţa, compus din 15 saxofonişti, acordeonişti şi taragotişti, cu care au interpretat cântece patriotice. (Monitorulcj)

6.  Kafka: Un clujean a pierdut un proces la București din cauză că Judecătoria Sectorului 6 e în Sectorul… 1! Mai exact: Judecătoria Sectorului 6 i-a anulat cererea ca netimbrată deși el a plătit taxa de timbru la Trezoreria Sectorului 6, dar instanța a precizat în motivare că trebuia în contul Trezoreriei Sectorului 1, căci judecătoria Sectorului 6 are sediul în Sectorul 1. (Clujust)

Şi o ştire din sport: FC Universitatea Cluj a încheiat la egalitate jocul din etapa cu numărul 20 din eșalonul secund, scor 1-1, împotriva nou-promovatei CSM Reşiţa. Oaspeții au reușit să deschidă scorul prin Ene (20), clujenii egalând în minutul 64, în urma unui corner, când Dican a reușit să restabilească egalitatea. Detalii în Ziua de Cluj.

POZA ZILEI: Austria de Cluj! Satul de la poalele munţilor, unde tradiția se împletește cu noul, atrage mii de turiști străini anual

Un sat aflat la doar 30 de kilometri de Cluj-Napoca se remarcă prin numărul mare de turiști străini care îl vizitează în fiecare an, dar și cu tradițiile adânc înrădăcinate în comunitate, care se îmbină perfect cu proiectele de modernizare europene. (Ziua de Cluj)

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole