Târgul de Crăciun Cluj-Napoca, nominalizat la “European Best Christmas Market” – Cronica de vineri

1.1. Târgul de Crăciun Cluj-Napoca a fost nominalizat, din nou, în cadrul concursului European Best Christmas Market organizat de către European Best Destinations. Votul se desfășoară în perioada 29 noiembrie – 10 decembrie, puteți vota . Printre celelalte oraşe nominalizate se află Budapesta, Bruxelles, Viena, Manchester sau Vilnius. (Ziua de Cluj)

2. Primăria Cluj-Napoca anunță instituirea unor restricții de circulație cu ocazia manifestărilor ocazionate de sărbătorirea zilei de 1 decembrie – Ziua Națională a României. Detalii în Ziua de Cluj

3. Spitalul de Copii din Cluj-Napoca a fost lăsat de o echipă de muncitori fără apă curentă. În saloane sunt 300 de copii, se fac intervenții la Unitatea de Primire a Urgențelor, iar părinții vin cu apă de acasă. (Știri de Cluj)

4. Polițiștii de la Rutieră au desfășurat o serie de controale în trafic, pentru a depista șoferii care merg pe benzile dedicate pentru mijloacele de transport în comun din Cluj-Napoca. au fost aplicate 65 de sancţiuni contravenţionale. (Știri de Cluj)

5. Floreștiul are în sfârșit o creșă de stat, însă deschiderea este amânată din lipsă de personal. (Ziar de Cluj)

6. O parte din proprietarii terenurilor din Someșeni și Apahida care vor fi expropriate pentru construirea pistei aeroportului au protestat astăzi la sediul Consiliului Județean. Oamenii sunt nemulțumiți de prețul de 45 de bani/mp pe care conducerea județului îl oferă ca despăgubire. Prețul pieței pentru terenurile din zonă variază între 15 și 25 euro/mp. (Ziar de Cluj)

7. Primarul Clujului, Emil Boc, a comentat după votul masiv dat de clujeni în favoarea lui Klaus Iohannis: “Au dat o lecţie ţării. Clujul nu mai tolerează pilele şi relaţiile”. (Monitorul de Cluj)

8. Bărbatul care a tăiat-o cu un cutter pe o anagajtă din Primăria comunei Borșa, județul Cluj, a fost arestat preventiv. (Clujust) Detalii despre caz, AICI

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole