CFR joacă la Roma pentru un punct istoric – Cronica de Sport

Cronica de Sport de joi vă este oferită de WashMe, aplicația care te programează ACUM la spălătoriile auto din oraș.

1. “U”-Banca Transilvania a reușit una dintre cele mai importante din istoria clubului pe plan european. Formația clujeană a reușit să învingă, în BT Arena, formația rusă Enisey Krasnoyarsk, scor 97-83, în meciul 100 disputat pe plan european, și a terminat pe primul loc grupa G, calificându-se în faza următoare a competiției. Zganec, cu 26 de puncte, și Richard, cu 21, au fost cei mai buni marcatori ai clujenilor. (Monitorul de Cluj)

2. Dan Petrescu și CFR Cluj au nevoie de un singur punct deseară, contra lui Lazio Roma, pe stadionul Olimpic din capitala Italiei, pentru a se califica matematic în primăvara europeană din Europa League. Ca jucător, Petrescu a obținut trei remize în meciurile disputate în capitala Italiei. Partida se va disputa la ora 22:00 și va fi transmisă în direct de Digisport, Telekom Sport și Look Plus. (ProSport)

3. Echipele de juniori ale Universității Cluj au un parcurs fără greșeală în Cupa României, calificându-se în sferturile de finală ale competiției. Formația sub 17 ani a trecut, în deplasare, de Colțea Brașov, cu scorul de 4-0, în timp ce juniorii “mari”, cei din grupa Under 19, au avut nevoie de lovituri de departajare pentru a trece de Ardealul Cluj, în derb-ul local. (Ziua de Cluj)

4. Titular în victoria istorică obținută de CFR Cluj, în urmă pe 11 ani, 2-1 pe Stadio Olimpico din Roma, contra AS Roma, Gabriel Mureșan, spune că echipa clujeană are toate șansele să obțină punctul mult dorit și deseară, contra lui Lazio, și să se califice, matematic, în 16-imile Europa League. “Am fost la meicul cu Lazio de la Cluj. CFR mi-a făcut o impresie bună. Lazio i-a cam luat de sus, în prima repriză a dominat clar, dar i-au surprins ai noștri în repriza a doua”, a spus Mureșan. (Monitorul de Cluj)

5. Pe Cluj Arena, Moș Crăciun vine mai devreme. Universitatea Cluj a anunțat că societatea DeLonghi, unul dintre sponsorii clubului, va oferi un mic cadou primilor 200 de copii care ajung la meciul de sâmbătă, cu CSM Reșița, ce va începe la ora 15:00. „Întâlnirea cu Moș Crăciun și spiridușii săi va avea loc pe culoarul de la inelul inferior al Tribunei a II-a”, a anunţat clubul. (Ziua de Cluj)

foto prosport.ro

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole