Anathema, Solstafir, Nneka sau Passenger vin la /Form Days, cel mai nou festival al Clujului

Castelul Rakoczi – Banffy de la Gilău, prea puțin cunoscut publicului larg, dar cu o înfățișare foarte bine conservată, va fi gazda celui mai nou festival al Clujului, /FORM Days, programat în perioada 2-5 iulie 2020 și care și-a dezvăluit, azi, primii artiști confirmați. 

Creat de Teodor Negrea, fost director artistic la Electric Castle și actual proprietar al /FORM Space, unul dintre cele mai importante cluburi de muzică live din România, noul festival acoperă foarte multe genuri de muzică, de la metal și post-metal până la raggae și drumm&bass. De altfel, cel mai important nume dintre cele confirmate azi este cel al lui Passenger, proiectul solo al lui Michael David Rosenberg. Passenger este, practic, un om și o chitară singuri, pe scenă, dar asta nu l-a împiedicat să lanseze unul dintre cele mai importante hit-uri ale deceniului, piesa “Let her go” dominând topurile muzicale ani la rândul și aducându-l pe autor pe scena unor festivaluri de calibru precum Sziget sau Nova Rock.

Din zona de alternativ, progressive rock și metal vin Anathema și Solstafir, alte două nume mari confirmate la festivalul de la Gilău.

Alte nume importante ce vor veni la vară, la castelul Rakoczi – Banffy sunt Nneka, Leprous, Gorgon City sau Black Sun Empire. Pentru a vedea line-up-ul complet anunțat până acum, dar și alte date importante puteți intra aici. Prețul unui bilet în acest moment este de 157,87 de lei.

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole