“U”-Banca Transilvania încheie, azi, toamna europeană cu un super-meci în BT Arena – Cronica de Sport

Cronica de Sport de miercuri vă este oferită de WashMe, aplicația care te programează ACUM la spălătoriile auto din oraș.

„U”-Banca Transilvania joacă azi ultimul meci din grupele FIBA Europe Cup. Deja calificată în TOP 16, grație victoriei obținute în precedentă etapă, cu BK Balkan, formația clujeană țintește ocuparea primului loc în grupă, după duelul cu Enisey Krasnoyarsk. Formația rusă le-a administrat, de altfel, singura înfrângere a clujenilor în acest sezon, în partida din tur. Meciul din BT Arena va începe la ora 19:00. (u-bt.ro)

Scrimerii Mălina Călugăreanu (CSA Steaua Bucureşti) şi Radu Dărăban (CSU Cluj-Napoca) au câştigat, ieri, Cupa României la floretă individual. Dărăban, legitimat la clubul sportiv Universitatea, s-a impus în finală în fața moldoveanului Mihai Tănase, legitimat la Poli Timișoara, cu scorul de 15 la 8. Azi sunt programate și probele pe echipe. (Monitorul de Cluj)

Universitatea Cluj va juca sâmbătă, de la ora 15:00, ultimul meci oficial pe teren propriu din anul în care sărbătorește Centenarul, iar fanii echipei vor să marcheze momentul așa cum se cuvine și au împânzit orașul cu mesaje inedite prin care cheamă lumea la meci. Partida dintre “U” Cluj și CSM Reșița se va desfășura sâmbătă, de la ora 15:00, pe Cluj Arena. (decluj.ro)

CFR Cluj va juca mâine, de la ora 22:00, pe terenul celor de la Lazio Roma, în penultima etapă a grupelor Europa League, iar echipa clujeană are nevoie de un punct pentru a-și asigura, și matematic, calificarea în faza următoare a competiției. Misiunea “feroviarilor” poate fi ușurată și de faptul că echipei laziale i vor lipsi mai mulți titulari, printre care și românul Ștefan Radu care acuză probleme gastrice și va fi menajat. (Sportul Clujean)

foto: u-bt.ro

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole