Dosarul Tower a ajuns final. 99 de oameni ţepuiţi de Mihai Chezan aşteaptă sentinţa – Cronica de miercuri

1. La Tribunalul Cluj s-a judecat, în 26 noiembrie, ultimul termen în dosarul de înșelăciune Tower-Chezan, trimis în judecată de DNA în iunie 2016. Procurorul și avocații au pus concluzii mai bine de patru ore, cu replici peste replici, spirite încinse, dar fără personajul principal în sală: Mihai ”Michael” Chezan, care se ascunde într-o țară din Europa. Ultima variantă ar fi Franța. În timpul procesului au fost audiați 99 de oameni păgubiți, care au povestit cum au fost duși de nas de Mihai Chezan și Mihaela Bărbos. Procesul s-a animat în acest an prin intrarea în dosar ca parte civilă a societății Studium Green, care a preluat creanțele a 62 de persoane. (Clujust)

2. Două femei l-au filmat pe un bărbat de 44 de ani din Dej în ipostaze compromiţătoare şi ulterior l-au şantajat cu publicarea imaginilor, solicitând o sumă de bani pentru a nu face publice imaginile. Poli’i;tii clujeni au reținut-o pentru 24 de ore pe una dintre femei, care avea 20 de ani. (Ziua de Cluj)

3. Clujul face primul pas spre autobuzele fără șofer. Primăria a semnat contractul de consultanță cu Universitatea Tehnică, iar până în februarie 2020 vom avea primele detalii concrete despre cum și pe ce traseu ar urma să funcționeze traseul experimental de autobuz fără șofer, numit generic linia 0. (Ziua de Cluj)

4. Fără niciun artist anunțat, Untold a vândut deja 32.000 de abonamente pentru 2020. (Ziua de Cluj)

5. Un bărbat a încercat să omoare o asistentă socială de la Primăria Borșa, pentru a-și asigura un loc în Spitalul de boli psihice din aceeași localitate. (Ziar de Cluj)

6. Preşedintele interimar al PSD Cluj, Liviu Alexa, este de părere că demisia Vioricăi Dăncilă era necesară şi susţine că noua conducere este experimentată politic şi capabilă să reformeze partidul. “95% din organizaţiile judeţene, printre care şi Clujul, au rugat-o pe doamna Dăncilă, mulţumindu-i pentru efort, să facă un pas în spate”, a povestit Alexa ce s-a întâmplat la Comitetul Executiv al PSD, în care Viorica Dănciă și-a dat demisia din funcția de președinte, iar Marcel Ciolacu a preluat puterea în partid. (Ziua de Cluj)

7. Clujenii de pe strada Mărului au reclamat la Poliția Locală tăierea fără acte a unuia dintre cei mai bătrâni brazi din Cluj. (Știri de Cluj)

8. Trafic blocat între Cluj-Napoca și Oradea după un accident cu trei mașini în Poieni. Patru persoane, printre care un copil de 3 ani, au fost transporate la spital. (Monitorulcj)

9. Clujenii au cele mai mari salarii din provincie, arată Direcția Județeană de Statistică. E vorba de salarii brute în medie de 5.611 lei în luna septembrie și salarii nete în medie de 3.470 lei. Acesta din urmă a crescut cu aproape 12% față de luna septembrie a anului trecut, Clujul situându-se pe locul II după Bucureşti. Salariile au crescut ușor într-o lună, la 3.470 lei net în septembrie față de 3.440 lei net în luna august. (Actual de Cluj)

POZA ZILEI: “Parcarea anului” la Cluj! Un șofer și-a lăsat mașina în intesecție, pe contrasens

Foto: Ştiri de Cluj

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole