Foști jucători de la “U”, CFR sau Dinamo își dau mâna pentru un meci caritabil – Cronica de Sport

Cronica de Sport de marți vă este oferită de WashMe, aplicația care te programează ACUM la spălătoriile auto din oraș.

1. Noul director general al Universității Cluj, Daniel Stanciu, și-a continuat criticile la adresa campaniei de transferuri din vară, coordonate de Octavian Moraru, și le-a transmis jucătorilor că vor avea foarte multe de muncit în această iarnă pentru a-și păstra locul în lotul echipei. “Pot să spun că aşa cum au fost chinuiţi suporterii Universităţii Cluj, aşa vor fi chinuiţi şi jucătorii. Întotdeauna urmează şi o “răsplată”. Cu siguranţă vor plăti”,  spus Stanciu. (Ziua de Cluj)

2. Suporterii Universității Cluj vor organiza o expoziție U100 care va fi dedicată celor 100 de ani de existență a celui mai important club sportiv din Transilvania. Evenimentul de deschidere va avea loc mâine, la ora 17.00, la BT Arena, tocmai înaintea meciului dintre “U”-BT Cluj și Enysey Krasnoyarsk, din FIBA Europe Cup. Expoziția poate fi admirată până sâmbătă. (Monitorul de Cluj)

3. Mai mulți foști jucători de la Universitatea Cluj, CFR Cluj sau Dinamo București vor evolua sâmbătă, 7 decembrie, ora 12:00, într-un meci amical pentru a-l ajuta pe Alin Nicoară, un militar în vârstă de 23 de ani, diagnosticat cu leucemie. Meciul se va desfășura la Gherla, pe stadionul “Olimpia” (foto), iar printre cei care au confirmat participarea se numără Ionuț Rada (ex-CFR Cluj), Cristi Pojar, Ovidiu Maier, Adrian Trușcă (ex-„U” Cluj) sau Cătălin Munteanu, fostul căpitan al lui Dinamo. (CJ Sport)

4. U-Banca Transilvania dă mâine ultimul examen din grupele FIBA Europe Cup. Deja calificată în faza următoare, TOP 16, formația clujeană se va duela cu rușii de la Enisey Krasnoyarsk, cei care i-au administrat singura înfrângere a sezonului. Cu o victorie mâine, clujenii se pot califica de pe primul loc în faza următoare, ceea ce le oferă adversari mai accesibili. Meciul din BT Arena e mâine, de la ora 19:00. În tur, rușii s-au impus, în Siberia, cu 97-87. (Monitorul de Cluj)

5. Meciul dintre Lazio şi CFR Cluj, din etapa a V-a Grupei E va fi arbitrat de o brigadă din Turcia, avându-l la centru pe Ali Palabiyik. El va fi ajutat de asistenţii Serkan Olguncan şi Cem Satman, iar rezervă a fost desemnat Mete Kalkavan. Partida va avea loc, joi, de la ora 22.00, pe Stadio Olimpico din Roma. (Ziua de Cluj)

6. Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a prefațat partida de joi, din deplasare, cu Lazio Roma, și spune că speră să ia pe “Olimpico” punctul ce duce echipa sa, și matematic, în primăvara europeană. “Mergem acolo să ne calificăm, însă suntem conștienți că mai avem o șansă cu Celtic, dacă nu vom reuși pe Olimpico”, a spus antrenorul celor de la CFR Cluj. (Sportul Clujean)

foto cjsport.ro

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole