Daniel Stanciu acuză politica “anti-Universitatea” din vară – Cronica de Sport

Cronica de Sport de luni vă este oferită de WashMe, aplicația care te programează ACUM la spălătoriile auto din oraș.

1. Egaluri peste egaluri pentru Universitatea Cluj. Echipa clujeană a ajuns la al 7-a remiză din acest sezon sâmbătă, după 0-0 acasă, cu Poli Timișoara. Elevii lui Adrian Falub au dominat jocul aproape de la un capăt la altul, dar nu și-au creat decât două ocazii mari, prin Florescu, tocmai în debutul meciului, și Goga, în partea secundă. “U” se află, acum, pe locul 11, cu 23 de puncte, două mai puțin de prima poziție retrogradabilă și 8 de locurile de promovare. (liga2.ro)

2. Antrenorul Universității Cluj, Adrian Falub, consideră că lipsa de viteză în ultimii 30 de metri a fost principala problemă a echipei sale, după egalul de sâmbătă, 0-0, cu Poli Timișoara. “Ei au ajuns o singură dată la poartă, când au lovit bara, însă în restul partidei nu au contat, au trecut rar de centrul terenului. Ne-am descurcat bine până în ultimii 30 de metri, unde nu am avut dinamică de joc, am fost mult prea statici”, a spus Falub. (fcuniversitateacluj.ro)

3. CFR Cluj nu a avut emoții în etapa din acest week-end și a trecut, la scor, de Chindia Târgoviște, într-un meci disputat în Gruia. Campioana în exercițiu s-a impus cu 4-0, după golurile lui Itu, Bordeianu (2) și Camora, și s-a desprins la trei puncte de CSU Craiova, a doua clasată, după 17 runde scurse din acest sezon. (Ziua de Cluj)

4. Campania dezastruoasă de transferuri din această vară este principalul motiv pentru care Universitatea Cluj se bate acum mai degrabă pentru evitarea retrogradării, decât pentru promovare, obiectivul anunțat la început de sezon, crede Daniel Stanciu, cel care ocupă, de o lună, postul de director general al clubului. “M-a surprins politica dusă în vară, pentru că a fost o politică anti Universitatea Cluj şi anti fotbal. Pe o parte dădeai şi pe o parte luai. Ţi-ai propus să promovezi în Liga 1, în condiţiile în care n-ai ştiut să construieşti o echipă”, a spus Stanciu. (Liga2.ro)

5. “U”-Banca Transilvania nu are, încă, rival în Liga Națională. Echipa antrenată de Mihai Silvășan a obținut al 7-lea succes din tot atâtea partide disputate în acest sezon. Ultimul a venit pe terenul celor de la Steaua București, acolo unde clujenii s-au impus cu scorul de 88-64, după ce la un moment dat conduceau și cu 31 de puncte. Cei mai buni marcatori ai “U”-BT au fost Kerron Johnson, cu 19 puncte, Darko Planinic și Donatas Tarolis, fiecare cu câte 16 puncte. (u-bt.ro)

6. Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, i-a răspuns fostului său impresar, Nicolae Pîrnău, care a spus despre el că se pregătește să plece de la echipa clujeană, acolo unde a obținut maximum și s-ar simți blazat. “Ar trebui să fie oferta corectă să plec undeva. În acest moment sunt foarte bine la CFR, nu sunt blazat în niciun fel, sunt foarte fericit și sper să câștig cât mai multe meciuri”, a spus Petrescu. (Actual de Cluj)

foto fcuniversitateacluj.ro

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole