Federația Română de Fotbal vrea liber la bere pe stadioane – Cronica de Sport

F

Cronica de Sport de vineri vă este prezentată de WashMe, aplicația care te programează ACUM la spălătoriile auto din oraș.

1. Dan Petrescu și Cosmin Contra ar putea face rocada pe direcția Cluj – echipa națională. Astfel, în cazul în care Dan Petrescu va pleca de la CFR Cluj, patronul echipei din Gruia, Neluțu Varga, îl dorește în locul său pe Cosmin Contra, proaspăt plecat de la prima reprezentativă. (Ziua de Cluj)

2. Echipa de rugby a Universității Cluj este nevoită să nu facă deplasarea pentru meciul cu Știința Baia Mare, din Superligă, din cauza problemelor grave de lot cu care se confruntă. Pe lângă un lot consistent de accidentați, clujenii au și cinci convocați la loturile de seniori și juniori ale României, astfel că partida programată pentru sâmbătă va fi câștigată cu 5-0, la “masa verde” de către băimăreni. (Transilvania Reporter)

3. Consumul de bere ar putea deveni realitate pe stadioanele din România. Cel puțin asta își dorește Federația Română de Fotbal, prin vocea lui Andrei Vochin, consilier al președintelui Răzvan Burleanu. “Mi se pare o mare prostie, merg în toate stadioanele din Europa și văd că se bea o bere ușor alcoolizată, că d-aia vine omul la spectacol, să mai bea o bere, să mai mânânce un sendviș, să mai stea de vorbă”, a spus Vochin. (Gazeta Sporturilor)

4. Echipa de volei masculin a Universității Cluj are derby local în Cupa României. Astfel, clujenii vor da piept vineri, de la ora 18.00, cu cei de la Unirea Dej, în faza I a competiției. (u-cluj.ro)

5. „U”-Banca Transilvania s- a calificat în TOP 16, în FIBA Europe Cup, cu o etapă înainte de finalul fazei grupelor. Clujenii au jucat excelent și s-au impus, în deplasare, contra bulgarilor de la Balkan Botevgraad, scor 86-76. Cei mai buni marcatori din trupa antrenată de Mihai Silvășan au fost Kerron Johnson, cu 13 puncte, urmat de Planinic și Ate, fiecare cu câte 11. (Monitorul de Cluj)

foto: eater.com

Despre autor

Cronica de Cluj

Adaugă comentariu

We are social

Ultimele articole