U-Banca Transilvania e aproape de TOP 16 în FIBA Europe Cup. LIVE VIDEO – Cronica de Sport

Cronica de Sport de miercuri vă este oferită de WashMe, aplicația care te programează ACUM la spălătoriile auto din oraș.

1. U-Banca Transilvania e la un pas de calificarea în faza următoare a FIBA Europe Cup. Pentru a ajunge în TOP 16, echipa clujeană trebuie să învingă în această seară, în deplasare, trupa bulgară Balkan Botevgrad sau, în cel mai rău caz, să nu piardă la o diferență mai mare de 11 puncte. Partida va începe la ora 19:00 și poate fi urmărită în player-ul de mai jos. (u-bt.ro)

 

2. Dan Petrescu și-a dat acordul să preia echipa națională a României, rămasă fără antrenor după ce contractul lui Cosmin Contra n-a mai fost prelungit. În ciuda faptului că, în primă fază, negocierile s-au împotmolit din cauza salariului de un milion de euro cerut de antrenorul CFR Cluj, însă Petrescu a venit cu soluția de a antrena, până în vară, atât naționala, cât și trupa din Gruia. (Fanatik)

3. Jucătorii echipelor clujene au bifat prezențe importante în ultimele două etape ale calificărilor la EURO 2020, încheiate aseară. De departe, Artur Crăciun, jucătorul Universității poate fi considerat remarcatul săptămânii, acesta debutând în tricoul primei reprezentative a Republicii Moldova în înfrângerea la limită, de la Paris, 1-2 contra Franței. Crăciun a evoluat și în următoarea partidă a moldovenilor, 1-2, acasă, cu Islanda. (Ziua de Cluj)

4. Cele două echipe de handbal ale Universității Cluj și-au aflat adversarii din optimile, respectiv 16-imile Cupei României. Handbalistele vor da piept cu CSU Neptun Constanța, în 16-imi, în timp ce băieții vor înfrunta o altă echipă din Divizia A, CS Magnum Botoșani. (Ziua de Cluj)

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole