Doi clujeni fac o cursă caritabilă de 9.000 km. Duc ghiozdane din Transilvania în Africa – Cronica de miercuri

1. Doi clujeni vor face o cursă caritabilă de 9.000 km. Mii de ghiozdane donate de copii din Transilvania vor ajunge în Africa, cu prilejul raliului Budapesta-Bamako 2020, cea mai mare cursă de off-road din lume. Clujenii Albert Deak și Cătălin Priscorniță își propun să echipeze mii de școlari din Sierra Leone cu ghiozdane donate de copii din Transilvania. (Ziua de Cluj)

2. După liceu, Klaus Iohannis a studiat la Facultatea de Fizică din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, pe care „a parcurs-o fără efort, cu note foarte mari, fără niciun fel de probleme“, a povestit un fost coleg al acestuia. (Ziua de Cluj)

3. Un accident soldat cu rănirea unei femei a avut loc pe strada Islazului din Cluj-Napoca. O femeie de 66 de ani s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii, fiind accidentată de un autoturism care circula regulamentar. (Ziar de Cluj)

4. Românii au căutat intens explicații despre aria cercului, pe Google, după ce Dăncilă nu a știut să răspundă corect la o întrebare adresată de o jurnalistă. Cele mai multe căutări au fost din Sibiu, potrivit Google Trends. (Ştiri de Cluj)

5. Noul ministru de Interne vrea să schimbe numele Poliției Române:„Doresc s-o numim Poliţie Naţională, pentru a nu mai intra, pe acelaşi palier, în competiţie sau conflict cu Poliţia Locală”, a spus Marcel Vela. (Monitorulcj)

6. Gabriela-Cristina Nistor, director general adjunct al Băncii Transilvania (simbol bursier – TLV), şi George-Răzvan Călinescu, director general adjunct financiar (CFO) al băncii, au vândut luni 750.000 de acţiuni TLV la preţul de 2,47 lei, cu 40% mai mic faţă de maximul istoric de 2,48 lei pe unitate atins în şedinţa de luni, potrivit datelor de la BVB. (Actual de Cluj)

7. 23 de judecători din toată țara, inclusiv de la Judecătoria Galați, au depus cereri de transfer pentru Judecătoria Cluj-Napoca, ce mai atractivă după cele din București. (Clujust)

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole