Scandal la naționala de handbal! Trei handbaliste, printre care o clujeancă, prinse dopate – Cronica de Sport

Cronica de Sport de marți vă este oferită de WashMe, aplicația care te programează ACUM la spălătoriile auto din oraș.

1. U-Banca Transilvania merge perfect în Liga Națională. Clujenii au bifat cea de-a șasea victorie consecutivă în campionat, 81-74, în deplasare, cu SCM Craiova, după un meci pe care l-au controlat în totalitate. Cei mai buni jucători de la U-BT au fost Richard (24 de puncte, 5 recuperări), Johnson (23 de puncte, 6 pase decisive) și Zganec (10 puncte, 8 recuperări). (u-bt.ro)

2. Sportivele de la CS “U” – CSM Cluj au reușit să obțină medalii în finala Ligii Campionilor, de la Lisabona. Cu cinci sportive participante, clubul clujean a reușit să se impună, în finala mică, în fața celor de la Benfica Lisabona, grație a două victorii mari obținute de Andreea Chițu și Loredana Ohâi. (Sportul clujean)

3. Ioan Ovidiu Sabău este unul dintre oamenii care au pus bazele noii structuri de conducere a Universității Cluj, după falimentul fostei societăți care administra clubul. Demisionar în această vară, după ratarea promovării, acesta a dezvăluit într-o emisiune on-line că avea de gând să renunțe la funcția de manager general încă de acum doi ani. “Prima dată am vrut să plec de la ”U” în urmă cu doi ani, atunci mi-am dat seama că nu suntem compatibili. Eu am adus destul de mulți sponsori și pentru echipă, pentru public și pentru angajamentul pe care mi l-am luat, am acceptat mai multe compromisuri. Nu aș fi vrut să fiu scos țap ispășitor dacă se ratau obiectivele, așa că am rămas până în vară și mi-am asumat eșecul”, a declarat fostul oficial al clujenilor. (Monitorul de Cluj)

4. Clujeanca Cristina Laslo, alături de Bianca Bazaliu și Daciana Hosu au fost depistate pozitiv în urma unei anchete a Agenției Naționale Antidoping și vor rata, cel mai probabil, Campionatul Mondial de Handbal din Japonia. Cele trei jucătoare de la Corona Brașov au urmat un tratament cu laser intravenos, procedură ce contravine regulamentelor în vigoare. (Ziua de Cluj)

foto monitorulcj.ro

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole