Accident filmat. Şoferul circula pe contrasens pe un bulevard circulat din Cluj – Cronica de marţi

1. Un bărbat este cercetat pentru tâlhărie, după ce a intrat, luni seară, într-un magazin din Cluj-Napoca, cu faţa acoperită de o cagulă şi a ameninţat vânzătoarea cu un cuţit. Femeia a fost rănită la mână, la cap şi la gât, în sprijinul ei intervenind un trecător. (Ziua de Cluj)

2. Un şofer a fost filmat în timp ce conducea pe contrasens, pe o stradă intens circulată din Cluj. Imaginile au fost postate pe Facebook şi arată cum șoferii care circulau regulamentar încearcă să evite impactul cu mașina care vine spre ei, însă la un moment dat, autoturismul care circula pe contrasens acroșează o maşină. (Ziua de Cluj)

3. Directorul general al ANM, Elena Mateescu, a avertizat că iarna 2019 – 2020 ar putea fi cea mai grea din ultimii 30 de ani sau chiar 100 de ani din România. (Știri de Cluj)

4. Un copil de 10 ani aflat pe o trotinetă electrică a fost lovit de o mașină, la intersecțiile străzilor Septimiu Albini și Aurel Suciu. Victima a fost transportată la spital, însă ar fi suferit doar rănu uşoare. (Ziar de Cluj)

5. Cea mai celebră figură din Penitenciarul Gherla, Konstantinos Passaris, ar putea părăsi în curând România. Presa elenă anunță că autoritățile române le-au contactat pe cele din Grecia în vederea transferării lui Passaris, pentru judecată și ispășirea pedepsei, pentru crimele făcute în Grecia. (Monitorulcj)

6. Durata călătoriei cu trenul pe relația București Nord – Cluj-Napoca, care acum durează 9 ore și 20 de minute cu trenul IR 1645, se scurtează cu 30 de minute. De la jumătatea lunii decembrie, trenul va ajunge la Cluj în „doar” 8 ore și 50 de minute. În schimb, cel mai lent tren ce face legătura cu Capitala devine și mai lent. Momentan, IRN 1641 face 10 ore și 32 de minute, iar după data de 15 decembrie, IR 1835 va parcurge cei circa 500 de km în 12 ore și 10 minute. (Monitorul de Cluj)

7. Cei care locuiesc în Cluj trebuie să plătească pentru chiria unui apartament cu două camere, în medie, cu 70 de euro mai mult decât cei care îşi caută locuinţă în celelalte mari oraşe ale ţării, Timişoara, Braşov sau Iaşi. Costul de închiriere la Cluj îl depăşeşte chiar şi pe cel din Bucureşti, arată cea mai recentă analiză a portalului Imobiliare.ro. (Actual de Cluj)

POZA ZILEI: Un al treilea urs a murit lovit de maşină. Şoferul se întorcea acasă de la Cluj

Accidentul a avut loc, luni, în comuna Ghindaru din judeţul Mureş. Şoferul care a lovit ursul era din Miercurea Nirajului şi se întorcea acasă de la Cluj. (Ziua de Cluj)

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole