Untold 2020 va avea loc la Cluj în perioada 30 iulie – 2 august – Cronica de luni

1. Președintele PLUS, Dacian Cioloș, a declarat că Emil Boc, primarul liberal din Cluj-Napoca, a avut rezultate foarte bune cu privire la dezvoltarea orașului, însă este nevoie de trecerea la o altă etapă. (Ziua de Cluj)

2. A fost anunţată data la care va avea loc UNTOLD 2020. Unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din lume își deschide porțile tărâmului magic, în anul 2020, în perioada 30 iulie – 2 august. Primele abonamente la un preț special pentru UNTOLD 2020 se vor pune în vânzare miercuri, 20 noiembrie, ora 14:00. Acestea sunt disponibile doar pentru cei care se înregistrează pe untold.com. Abonamentele General Access sunt la prețul special de 109 euro plus taxe, redus faţă de prețul normal de 199 de euro plus taxe. (Ziua de Cluj)

3. Lucrările pentru amenajarea Parcului Feroviarilor din Cluj costă 10 milioane de euro, ar putea începe în toamna lui 2020 şi vor fi gata în 2022. În parc vor fi amenajate 2 lacuri artificiale. (Actual de Cluj)

4. Primarul Emil Boc a anunțat că taximetriștii vor putea folosi banda dedicată pentru autobuze de pe Bulevardul Nicolae Titulescu, din cartierul Gheorgheni. Există însă două condiții: 1. Taxiul să aibă cel puțin un pasager. 2. Să nu staționeze pe banda dedicată. (Ziua de Cluj)

5. Un bărbat din Dej a fost reținut 24 de ore de polițiști după ce și-a bătut fără milă nevasta. (Monitorulcj)

6. Din marile platforme industriale ale Clujului, doar trei au fost convertite în clădiri de birouri: fabrica de tricotaje Someșul a devenit The Office, Fabrica de mobilă Libertatea s-a transformat în Liberty Tehnology Park, iar fabrica de confecții Flacăra – sediul unei companii IT. În rest, toate s-au transformat în ansambluri imobliare: Pe locul fabricii de bere URSUS au fost ridicate blocuri de locuințe și un mall; în locul fabricii Napochim a fost dezvoltat un proiect imobiliar de locuințe și spații de birouri; pe amplasamentul fostei fabrici de dulciuri Feleacul se află birouri și locuințe; pe o parte a terenului unde în perioada comunistă a funcționat fabrica Tehnofrig se află acum magazinul Dedeman; pe terenul unde au funcționat fabricile Argos și Jolidon a fost ridicat ansamblul imobiliar Record Park; pe locația fabricii de pIris a fost ridicat un alt ansambul imobiliar. (Ziar de Cluj)

7. Primarul Emil Boc, fost premier al României, a spus despre Viorica Dăncilă că aceasta nu poate reprezenta România, după ce a reușit să distrugă imaginea țării în vizitele internționale pe care le-a făcut. (Știri de Cluj)

8. Copilul care a dispărut luni dimineața din fața unei școli din Cluj-Napoca a fost găsit în mai puțin de o jumătate de oră de polițiști. Băiețelul de 7 ani a fost găsit  la câteva străzi distanță de unitatea școlară, puțin dezorientat. (Ziua de Cluj)

POZA ZILEI: Republicii și Piața Lucian Blaga, înainte de Casa de Cultură a Studenților

sursa: Ziua de Cluj / Istoria Fotografiei Clujene

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole