Dan Petrescu vrea un milion de euro pentru a prelua “naționala” – Cronica de Sport

Cronica de Sport de luni vă este prezentată de WashMe, aplicația care te programează ACUM la spălătoriile auto din oraș.

1. Jucătorii Universității Cluj par să fie abonați la 1-1. Pentru a treia oară, în ultimele patru meciuri, echipa antrenată de Adrian Falub a remizat cu acest scor, de data aceasta în deplasare, cu Turris Turnu Severin, revelația sezonului în Liga a II-a. Adversarii au deschis scorul repede, prin Voicu, grație unei devieri decisive a lui Kay (2), dar “U” a întors rezultatul până la pauză, prin Gavra care a marcat cu o lovitură de cap (44). (Liga2.ro)

2. Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, se află printre marii favoriți pentru ocuparea postului de selecționer al echipei naționale de fotbal a României ce urmează să devină vacant după plecarea lui Cosmin Contra. Oficialii Federației s-au lovit, însă, de pretențiile financiare ale celui care e la un pas de calificare în Primăvara Europeană a Europa League. Petrescu cere un salariu de un milion de euro, bani pe care i-ar încasa și în prima ligă din Rusia, acolo de unde are mai multe oferte. (Fanatik)

3. U-Banca Transilvania speră să-și mențină parcursul impecabil în campionat și după confruntarea de azi, din Oltenia, contra SCM Craiova. “Ne așteaptă un meci cu o echipă care nu a pierdut pe teren propriu până la ora actuală. Sunt în topul clasamentului, au ambiții mari și așteaptă multe de la acest joc. Am văzut acest lucru și prin prisma presiunii pe care au pus-o prin declarațiile antrenorului lor”, a declarat Mihai Silvășan, antrenorul clujenilor. Partida se va disputa azi, de la ora 19:00. (Ziua de Cluj)

4. CFR Cluj a profitat de pauza competițională și a disputat o partidă amicală și caritabilă, împotriva maghiarilor de la Kisvarda. Meciul s-a încheiat cu scorul cu 2-0 în favoarea clujenilor, după golurile lui Boli și Golofca, iar toate încasările din bilete urmează să fie donate Alexandrei, o fetiță care s-a născut cu o malformație rară: nu are urechi – nici canale auditive şi nici pavilioane. La meci au asistat 1500 de oameni care au plătit, fiecare, câte 5 lei pe bilet, în timp ce costul operației de care are nevoie Alexandra ajunge la 200.000 de euro. (Digisport)

5. Universitatea Cluj a obţinut prima victorie în Liga Florilor la handbal feminin din acest sezon. Jucătoarele lui Alin Bondar s-au impus cu 23-21 (15-8) în faţa Rapidului și se apropie la un singur punct de locul de baraj pentru menținerea în prima divizie. (CJ Sport)

6. Fanii Universității pot să-l susțină financiar pe fostul mare jucător al echipei, Remus Câmpeanu, rămas fără locuința din centrul orașului, retrocedată foștilor proprietari. Suporterii au demarat o campanie prin care-i îndeamnă pe doritori să cumpere tricouri imprimate cu chipul și semnătura fostului jucător, iar banii strânși vor merge către acesta. Între-timp, fiului lui Remus Câmpeanu a anunțat pe Facebook că, grație implicării lui Daniel Stanciu, director general al Universității Cluj, tatăl său a obținut un apartament. (Sportul Clujean)

foto ziuadecj.ro

Adaugă comentariu

De C.D.C.

We are social

Ultimele articole